nedelja, 11 oktobar 2015 17:40

alt

Uroš,Gastoz,Slađa i Zorica tuku učesnikeProšla noć kulminirala je nasiljem u rijalitiju Parovi.Pogledajte četiri kratka videa pa procenite sami:


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Poštovani Sisajga,
sisaj mi ga slobodno,
jer tako glup ko što jesi, a funkcionalno nepismen, jedino i možeš da dudlaš, kao što ga uostalom najverovatnije i dudlaš.
Prosto je zadivljujuće koliko ti i tebi slični niste u stanju da razumete ono što pročitate, pa je ponekad degute objašnjavati vam.
Koliko smo iz teksta obavešteni, Gatoz(Srbin), Uroš(Srbin), Zorica(Srpkinja) i Slađa(otac joj je Srbin,a kako se ona izjašnjava, nebitno je) maltretirali su ostale ukućane, bez obzira na nacionalnu pripadnost, ali ti izgleda ne razumeš da Srbi žive i van Srbije, pa verovatno te i nije briga kad mlate i ubijaju Srbe van Srbije, koji nisu Srbijanci, dočim si Srbijance poistovetio sa Usranom Golubicom, koja je pre svega luda, pa onda sve drugo.
Dakle tvoje nezrele prozivke na nivou su osobe sa nezavršenom osnovnom školom i verovatno bez zanimanja, i vrlo ograničenog intelekta, zaista nisu vredne daljeg gubljenja vremena, a moj ti je savet da se ne kačiš na mene, nemaš ti taj kapacitet.
11. 10. 2015

... said:

...
OPREM DOBRO!
11. 10. 2015

agencije said:

...
Umesto da ukinu agenciju RRA kao što su obećali u predizbornoj kampanji orgije nasilja i razvrata organizuju na nacionalnim televizijskim stanicama to je ta naša srpska blistava perspektiva.
11. 10. 2015

sisajga said:

...
jady gago, crna ženo,ženo u crnom, dokazana ustaska biserko babaserko,otidji pridruzi se veselju (zbog prebijanja i prolivanja krvi srbijancima javno na "nacionalnoj" televiziji srbistana) sa tvojima po krvatskim portalima koja se upravo uveliko odigrava,polemiše i pocasti ih tvojom gibanicom prelivenom usirenim kanabisom usput,obožavaju oni drugosrbijance istomisljenike poput takvih kao ti.
Nestrpljivo te očekuju da im titras jajca.
A potom skupa skoknite do tirane da cestitate vasoj braci plasman na ep.
Zgadija sa slatkim imenom i jos sladjim osmehom kad se vrne u vašu neo ndh daće javno saopštenje u kojem se duboko zahvaljuje tupavim srbistancima koji su joj platili da ih mlati u njihovoj zemlji nedodjiji.
11. 10. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Slađo,
evo ja ću ti dam 1.000 $ ako opet umlatiš Baba Sery, i pride ću ti zgotivim Beze Tortu i dve tepsije gibanice, sa isuviše sira.
Mislim, Je@bena Golubica je neviđeno zlo, koje je u rijaliti i ubačena da bi provocirala, a kad dobije po pi@čci, ide unaokolo i kuka i zapeva, onim svojim glasom promuklog vodeničkog kamena, u koji je upao tvor, pa cvrči jer ga kemen mrči, i onda je dodatno ugaze jer im svima tamo probi bubne opne, a ona umesto da začepi pljucu, uhvati pa se još više dernja, a zatim je svi džumle ali ugaze, i taman misliš SUPER, SAD ĆE VALJDA DA UMUKNE, ali ne, ona onako rasturena, ko da su je za konjske repove vezivali, počinje sa novim serijalom klepetanja, e onda Uroš popizdi i ponudi značajan iznos sredstava da neko nešto učini i konačno utiša potomka Beogradske Babe Šefa Kriminalnog Klana, da bi Sladža (dve kocke, molim) konačno obmotala Golubicina usta lepjivom trakom za muve, no onda se dešava fenomen koji se u nauci zove
PROGOVORITI NA DYPE.
11. 10. 2015

Advokat said:

...
Ovo je prevazislo sve mere.Pod hitno da udje policija i zatvori ovaj program.
11. 10. 2015

... said:

...
Skotine i dyukele uvoze ljude iz hrvatske i Kanade da bi tukle Srbe i tako nas ponizavali
11. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop