Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 09 oktobar 2015 16:52

alt

Kažnjeni izolacijom i direktnom nominacijomUkućani su se pobunili zbog Tijaninog kučeta Done, pa su mnogu ušli u raspravu sa njom. Jedan od njih je bio i Golubović, koji se žestoko svađao sa Đuričićevom, a onda ustao i pljunuo je.

Mi pljujemo kurve kao ti – rekao je Kristijan, a onda mu je Tijana žestoko odgovorila:

Ti si za septičku jamu. Ti si tamo upao i tamo je tvoje mesto.

Kristijan je više puta pljuno kraljicu silikona, rekao joj da je ku*va, dok je ona njemu govorila da je klošar.

Je*em te u usta prostitutko smrdljiva – rekao je Golubović.

Nakon duge svađe, Tijana je polila Kristijana sokom, a onda je on skočio i bukvalno je okupao, prosuvši joj na glavu više flaša soka.

Zadruga je donela odluku da Kristijan Golubović i Tijana Đuričić zbog primene sile,nedoličnog ponašanja i polivanja vodom i sokovima budu kažnjeni izolacijom i direktnom nominacijom.

Pogledajte video:


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Nenad said:

...
Kakvo zlostavljanje životinja? Da li ste slepi? Pas stalno maše repom i slobodan je da piša gde hoće. Retki su psi koji imaju takav tretman. Što se tiče zlostavljanja balonjare ona sama potencira opasnost. Ona voli kada je Kristijan pljuje, ako pogledate pažljivo primetiće te da ne briše pljuvačku sa sebe.
10. 10. 2015

Goga said:

...
Ne podrzavaju nasilje učesnici nego nasilje organizuju producenti nacionalne televizije to je Srbija brale zemlja otišla u pičku lepu materinu.
09. 10. 2015

... said:

...
Ima li koga ko moze da yaustavi ovo nasilje i zlostavljanje zena i zivotinja.Sram bilo sve ucesnike koji ovo gledaju i ne reaguju vec cutke podrzavaju nasilje.
09. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop