subota, 03 oktobar 2015 15:32

alt

Jelena laže da Saška nije rodila moje dete


Aleksandar Gazivoda poručuje da će Golubovićevu ostaviti bez ičega zbog uvreda i kletvi na račun njegove supruge i ćerke Milje.Suprug Saške Karan Aleksandar Gazovoda pokrenuo je tužbu protiv Jelene Golubović zbog laži i kleveta pošto je u „Parovima“ izjavila da on nije otac njihove ćerke Milje. Nakon što je rediteljka u rijalitiju primoravala pevačicu da prizna ko je zapravo pravi tata Milje Gazivode, Saškin muž se veoma uznemirio.

- Gledao sam „Parove“ kad je Jelena pričala te nebuloze. Prvi put ćemo je tužiti, pa neka vidi kako će i šta će posle da radi. Oduzeću joj sve što ima zato što se tako bezobrazno ponaša i služi se lažima.Neka na sudu dokaže da Milja nije moja ćerka.Neću ja DNK analizom da dokazujem da li je ona moje dete! Jelena treba da nađe najbolji način na koji će sudiji dati do znanja da ja nisam biološki otac. Nikad nisam, niti ću sumnjati da mi je Milja ćerka. Zbog provokacija, igre, klevete i uvreda ona će dobiti ono što zaslužuje. Meni njen novac ne treba, ali svakako zaslužuje da je kaznim na taj način da ostane bez ičega - poručio je Gazivoda za Kurir.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

LADY HA HA HA said:

...
JE LI OVAJ NJEN GAZIVODA GAZIO SAMO VODU ILI JE GAZIO I BABA SASKU?AKO JESTE ONDA TREBA DA SE PREZIVA GAZISASKUNIC.
04. 10. 2015

ELIZA said:

...
LADY GAGO MORA DA SI SISALA QRAC KADA SI BILA MALA KADA SI TAKO PAMETNA
04. 10. 2015

Helou said:

...
Takvi nisu za tv i estradu njegova žena je nasilnik a on jadnik obnevideo ili ne želi da vidi istinu u svakom slučaju tragičar pravi.
04. 10. 2015

IQ mu mali said:

...
DNK nego šta. Čime on da dokaže da jeste njen otac.
03. 10. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Tako je.
I treba tužiti tu jalovu baba đevojku, lečenu narkomanku i samozvanu rediteljku,koja će ostati poznata jedino po tome da se trlila sa nekim turčinom Čupakabrom u senu, u štali, na jednoj od prošlh Farmi.
Izrazito ljigavo stvorenje, sa glasom promukle testere , kosom u vidu atomskog udara i sisama u obliku dve pljeskavice, najodvratnija je spodoba koju je vrljavi Marić mogao da dovuče u ovaj go@@wnarnik od rijalitija.
Drugo najveće smeće je ona bula Diskretni Štakor.
Sve u svemu, glasajmo za Gastonju,pomoravskog viteza.
03. 10. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Kao što postoje starlete,
za koje niko sa sigurnošću ne može da kaže čime se bave,
tako postoji i nekakav Milomir Marić,za koga neki tvrde da je novinar, dok drugi kažu da je davnih dana trebao da poseti logopeda.
Krajnje antipatičan, duhovit ko irska sahrana, upečatljiv kao mačija crevca i intrigantan poput penzionerskih razgovora.
Smešan u sopstvenom ubeđenju da je neko m@do u novinarstvu, u kome neće ostaviti ni traga ni glasa, što je ipak nešto, s obzirom da je pomenuti ništa.
Redovan i dosadan gost kod Sanje Vriske Marinković, u tolikoj učestalosti da postaje inventarom.
Mecena Maci i Jeci.
Za pametne - dovoljno.
03. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop