četvrtak, 11 maj 2017 08:13

alt

Mič tvrdi da ga vređaju po nacionalnoj osnoviSvađa u kojoj je učestvovala više takmičara a prednjačili su Goran Mič i Mladen Vuletić zavšila je tako što je Mladen jurnuo na Miča ali ga je sprečio David.Razlog svđi je tvrdnja Miča da ga vređaju po nacionalnoj osnovi. Zbog agesivnog ponašanja Mladen je završio u izolaciji dok je voditeljka Anđela Lakićević prokomentarisala da sa Mladenom imaju poseban ugovor a on zna zašto. Kršni Crnogorac je do sada više puta završavao u izolaciji zbog nasilničkog ponašanja i vređanja.Pogledajte video pa sami procenite ko je bio u pravu:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Eurovision is irrelevant and stupid competition. More importantly it LARGEST SERBIAN AND THE BALKANS AND EUROPEAN MEGA DIVA CECA's concert at Usce ( USCE 3 ) 14.06.2018. https://youtu.be/HYz4My4tAgk said:

...


ПА ДОБРО


УКРАЈИНИ ЈЕ ОВО БИЛО ЗАДЊИ, ПОСЛЕДЊИ И НИКАД ВИШЕ ПУТ ДА ОРГАНИЗУЈЕ БИЛО ШТА ПОД ТИМ ИМЕНОМ, ЈЕР ДО КРАЈА ГОДИНЕ КАО ТАКВА И НЕЋЕ ПОСТОЈАТИ,
ЈЕР НАШ ВОЉЕНИ ПРЕШЕДНИК ПУТИН ИМА НАМЕРУ ДА МАЈЦИ РУСИЈИ ПРИПОЈИ РУСКУ УКРАЈИНУ, БЕЗ ОНОГ КРАЈЊЕ ЗАПАДНОГ ДЕЛА ОКО УЖГОРОДА И ЉВОВА, ЈЕР ТАМО ИОНАКО НЕ ЖИВЕ ЉУДИ НЕГО НАЦИСТИЧКА ГАМАД ВРЛО СЛИЧНА ПО СВОМ КОЉАЧКОМ МЕНТАЛИТЕТУ РВАТИМА.

ТАДА ЋЕ СЕ КИЈЕВ, МАЈКА РУСИЈЕ, ВРАТИТИ У СВОЈЕ ПРИРОДНО ОКРУЖЕЊЕ А ВЕРКУ СЕРДУШКУ ЋЕ
РУСИ ДА НАТРТЕ НА РЕДАЉКУ.

ДОК ЈОЈ КИТА НА УСТА НЕ ИЗНИЂЕ.


14. 05. 2017

Cacaca said:

...
A taj Mladen je teški BALVAN i SIROVINA !
11. 05. 2017

Eurovision is irrelevant and stupid competition. More importantly it LARGEST SERBIAN AND THE BALKANS AND EUROPEAN MEGA DIVA CECA's concert at Usce ( USCE 3 ) 14.06.2018. https://youtu.be/HYz4My4tAgk said:

...

У првој полуфиналној вечери 62. „Евровизије“, која се одржава у Кијеву, наступило је 18 земаља, од којих њих 10 – Молдавија, Азербејџан, Грчка, Шведска, Португалија, Пољска, Јерменија, Аустралија, Кипар и Белгија иду у финале. Српска представница Тијана Богићевић наступа у другом полуфиналу 11. маја, где ће се борити за пласман у финале највећег музичког такмичења које се одржава у суботу, 13. маја.
АЛИ, НЕ БРИНИТЕ, НОСАТА ТИЈАНА УДАТА ЗА НЕКОГ АБОРИЦИНА НЕЋЕ УЋИ У ФИНАЛЕ.
ЈЕР ОВА ПЕСМИЧИЦА ЗВУЧИ КАО РЕКЛАМА ЗА НЕКИ ЈЕФТИНИ ДЕТЕРЏЕНТ.
ПОМОЋУ КОЈЕГ СЕ ИСКУВАВА МАЛИ И ВЕЛИКИ ВЕШ.


11. 05. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop