utorak, 23 avgust 2011 17:20

RRA kaznila Željka Mitrovića i televiziju Pink sa preko dva miliona dinara zbog emitovanja reklama.

 

 

 

Vlasnik Pinka Željko Mitrović moraće da plati još jednu kaznu! Kako piše "Kurir", sudija za prekršaje prosledio je presudu Republičkoj radiodifuznoj agenciji kojom je televizija Pink kažnjena sa dva miliona dinara, a njen vlasnik Željko Mitrović sa 140.000 dinara! Presuda je doneta zato što je Pink u januaru 2010. prekardašio sa emitovanjem reklamnih blokova.

 

 - I pored ogromnog broja prijava, kršenje zakona, kad je reč o trajanju reklama, i dalje traje. Pokrećemo postupke pred sudom, ali prekršaji se veoma sporo kažnjavaju - izjavio je zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić. Iako su televizije ograničene na 12 minuta reklamnih blokova tokom jednog časa, a Javni servis na šest, dešava se da u samo jednom bloku reklame traju mnogo duže.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

DalePa said:

...
Tako i treba! Ali ti reklamni blokovi od po pola sata traju mnogo duze, cudno da su se tek sad setili da ga kazne! Inace ima i gorih: Prva, Avala....
24. 08. 2011

novosadjanka said:

...
Prva Tv je mnogo,mnogo bolja...
24. 08. 2011

BADZA said:

...
DRZI SE MITROVICU ONE STARE POSLOVICE:
KO NE PLATI NA MOSTU, MORA NA CUPRIJI I TO 2x
24. 08. 2011

kobac said:

...
bolja mi je prva tv od pinka ali ako cemo iskreno na prvoj reklame traju duze nego na pinku, samo se mitrovic zakacio sa ustasama pa ga sad domace ustase udaraju po usima
24. 08. 2011

TIGAR said:

...
Sve ovo niko nije pominjao dok se nije zakacio sa hrvatskom,lepo sam ja rekao,mani se zeljko neprijatelja srbije,nasa vlast cete naguziti.
24. 08. 2011

hello said:

...
Sta je 2 mil. dinara u odnosu na to koliko je on od tih poduzih reklamnih blokova zaradio.
24. 08. 2011

... said:

...
kod Mitrovica su reklame tako dugacke,da bukvalno zaboravis sta si gledao! Za vreme njegovih reklama bi mogla da se npr.odgleda "slagalica"
23. 08. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop