petak, 11 novembar 2016 10:30

alt

"Podvukla se pod suknju Miri Marković"Legenda narodne muzike Miroslav Ilić rekao je u izjavi za emisiju "Premijera" da mu je smetao u jednom trenutku politički angažman koleginice Zorice Brunclik.

– Meni se u jednom trenutku nije dopao njen politički angažman. Devedesetih. A pogotovo što ja, ja mogu da iznesem svoje mišljenje, ali da sutra participiram u politici, ma daleko bilo. A ona je devedesetih imala ambicije da participira. Što se meni nije dopalo i ja sam otvoreno rekao da se podvukla pod suknju Miri Marković. Njoj to nije prijalo. A osim toga, još sa nekim stvarima se sa njima nisam slagao i samo sam im okrenuo telefon i rekao da na mene više ne računaju, izjavio je Ilić.

On je naveo i da se nedavno u Sarajevu pozdravio sa Zoricom i Kemišom zbog toga što su oni u tom trenutku sedeli sa Harisom Džinovićem, kome je Slavuj iz Mrčajevaca prišao da ga pozdravi.

– Naravno da je bilo sasvim korektno javiti se i Zorici i Kemišu, što je prokomentarisano kao pomirenje veka, rekao je folk pevač.


Izvor: Puls


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop