nedelja, 23 septembar 2018 07:11

alt

Zadrugari TRAGALI ZA njimProducent Mirko Gavrić večeras je pokušao da pobegne iz "Zadruge". To mu nije išlo za rukom jer je obezbeđenje brzo reagovalo i sprečilo ga u tome. Nakon toga odlučio je da se poigra sa pojedinim učesnicima tako što se dogovorio sa Marijanom Zonjić i Marijom Jovanović koje su imale ulogu da pomame zadrugare informaciju da je on stvarno pobegao sa luksuznog imanja.

Mirko je imao nameru da u kasnim noćnim satima zabavi svoje cimere, koji su ga u velikom broju tražili po imanju, štali, Rajskom vrtu, ostavi. Pored njih u potragu se uključilo i obezbeđenje koje nije znalo da se Gavrić zapravo nalazi u kuhinji pored radnog stola.

- On je mene molio 15 dana da uđem u rijaliti i onda ovako da ode, ne mogu da verujem - vikala je Luna dok je trčala ka štali da ga traži i spreči njegov odlazak.

- Sada vidim ko bi trčao za mnom, kada bih ja bežao. Drago mi je za neke osobe - rekao je Mirko nakon cele situacije koja je neke nasmejala, a neke iznervirala.

Pogledajte kako je to sve izgledalo u video-snimku ispod


Izvor: Pink.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Lady Gaga KOPILE hermafroditsko@ said:

...
PA KAKO DA SE NE STIDE DRZAVE U KOJOJ JE NANOGICA SRPSKA MAMA?!

IZVINI, A KO TO BESE?
25. 09. 2018

Lady Gaga KOPILE hermafroditsko@ said:

...
PA NORMALNO KAD JE GLEDANOST DRZALA KIJA (jedna u milion).

NAROD JE VOLEO DA GLEDA KAKO PRAVA SRPKINJA KARA BALAVU SIPTARKU I BALVANASTOG KRAIJSNIKA, KAO STO SU J.EBALI KRAIJSNIKE U RATU :)))
25. 09. 2018

Ledy GAGA said:

...
POKRET UJEDINJENIH GANTOMA NASTAO JE U ZRENJANINU U KOME:
LJUDI PIJU VODU OBOGAĆENU ARSENIKOM,
LEČE SE U BOLNICI KOJA SE GRADI 45 GODINA
I RADE U ROBO****VLASNIČKOM NEMECKOM DRĂXLMAIERU.
I IZMEĐU DVA POPISA IH IMA 20.000 MANJE.
Kako kažu, stide se države u kojoj žive, i zbog toga su bili prinuđeni da stave maske na glavu.
Osnovni cilj formiranja jeste postojanje alternative ovom režimu i njegovom delovanju. Inače formirani su prošle godine, pre nepunih godinu dana, na dan ustoličenja sadašnjeg predsednika Aleksandra Vučića, gde su posvetii jednu pesmu njemu i njegovoj vladavini. Pesma se zove "Druže ave".
25. 09. 2018

Ledy GAGA said:

...
A sada nešto što se poslednjih par nedelja drži kao najstrože čuvana tajna Pink imperije zbog koje je, tako pričaju dobro obavešteni izvori, Željko kao Mitrović na ivici nervnog sloma:

GLEDANOST NAJNOVIJE ZADRUGE 2 JE ZA ČAK 70% MANJA OD GLEDANOSTI PREDHODNE, TJ. ZADRUGE 1.

DEBAKL UPOTPUNJUJE I PODATAK DA JE SMS PORUKA NA KOJIĐA JE PINK ZARAĐIVAO MILIONE EVRA ZA 60% MANJE NEGO U PREDHODNOM SERIJALU.
24. 09. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop