Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 10 maj 2017 08:32

alt

"Drogirali su mi i silovali ženu u "Parovima"Andrej kaže da je povređen, ali da nije ljut na Mirelu jer je siguran da je bila primorana na seks.

Andrej Laharnar, nevenčani suprug učesnice „Parova” Mirele Lapanović, o čijem seksualnom odnosu sa cimerom iz vile Milutinom Radosavljevićem Milijem bruji region, sprema tužbu za silovanje! Osim toga, on namerava i da tuži produkciju tog rijalitija, jer smatra da je njegova žena bila drogirana tokom seksa sa Radosavljevićem.

- Imam u planu da podnesem tužbu protiv Milija za silovanje moje žene. Ja sam ubeđen da je taj seksualni čin bio protiv njene volje i da ona tog čina nije ni bila svesna. Ona je sutradan govorila cimerima da se seksa ne seća i da se sa njom šale. Tek kada je uključena „skrivena”, shvatila je da je to zaista bilo i počela je da plače. Nju ne krivim zbog toga što se desilo. Ništa joj ne zameram. Mili ju je iskoristio. On je bio svestan šta se dešava, čim se odmah ujutru hvalio da je imao seks sa Mirelom, da je dobra u krevetu... Njemu

Mili ipak silovao Mirelu?!

Zameram i zato hoću da ga tužim. Povređen sam jer je spavala sa drugim, ali nisam ljut na nju - priča za „Alo!” potreseni suprug atraktivne Slovenke i iznosi svoje pretpostavke o dopingovanju njegove žene.

- Pretpostavljam da su oboje bili pijani, ali je vrlo moguće i da je moja žena bila drogirana. Mili je u utorak oko dva sata posle ponoći govorio Ploći „da je neko uneo nešto u vilu i sipao u piće”. To jasno ukazuje na to da su Mireli dali drogu. Ja imam snimak njihovog seksa od 3 sata posle ponoći do 7 ujutru, koji sam pokazao predstavnicama pojedinih evropskih organizacija za zaštitu žena i sve su saglasne da je bila drogirana. Detaljno su ispratili njeno ponašanje i poručili mi da se tako ponaša samo osoba koja uzme drogu GHB (u narodu poznatija kao droga za silovanje). Iskreno da vam kažem, mi smo zajedno 14 godina, toliko puta sam je video pijanu, imali smo odnose kada je bila pijana, ali ovakvu je nikada nisam video. I ja mislim da je bila pod dejstvom droge - smatra Laharnar i najavljuje da će proveriti da li je njegova supruga zaista bila drogirana.

- Koliko sam upućen, svako ko uzme tu drogu, ona mu u organizmu ostaje čak tri meseca. Želim da Mirelu izvedem iz vile i da lekarskim analizama proverimo da li je bila drogirana. Ukoliko se dogodi da sam u pravu, tužiću produkciju za drogiranje moje žene - završava razgovor sa nama uznemireni Andrej.

Mirela je jutro posle noći kada se odigrao seks, čak tri puta, ispričala cimerima da se ne seća seksa sa Milijem.

- Jeste li vi normalni? Bila sam pijana, znate dobro da sam završila na infuziji nakon toga! Kakav seks? Ako nastavite da pričate o tome, ispašće da je bilo silovanje - vikala je ona.

Na snimku njenog seksa sa Milijem jasno se vidi da je ona skoro nesesna i da pokušava da odgurne Radosavljevića, ali da je on u jednom trenutku privlači sebi tako što je vuče za kosu, a zatim svlači sebe i nju. Mirela s Andrejom ima sina, dok iz prvog braka takođe ima naslednika.

Kako bismo proverili šta produkcija TV Hepi“ ima da kaže ovim povodom, pozvali smo ih, ali oni svoj odgovor nisu poslali do zaključenja ovog broja zaključuje Alo.rs.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Cacaca said:

...
I treba da tuzi ovog neotesanka !
10. 05. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop