subota, 29 jul 2017 07:31

alt

Žestok sukob bivših ljubavnikaU program emisije "Upoznajte Parove" uključila se Mirela Lapanović i rekla sledeće:

- Ja bih samo da pitam Milutina da li može da kaže kao šmeker šta je bilo na brodu "Sava". Zbog toga nisam došla kod Jovane u emisiju, imala sam hematome oko očiju, bio mi je spušten kapak, bilo mi je muka, nisam bila u stanju da gostujem. Imam svedoke koji su sve to videli, čak su i plakali zbog mene. Nisam mogla u emisiju jer nisam htela da te sramotim, jer sam te volela, zaljubila sam se u tebe Milutine.

Mili joj je odmah poručio da ispriča istinu o vezi sa Andrejem.

- Ništa neću da ti odgovorim, ništa nemoj da me pitaš, idi kod tvog Andreja. Sram te bilo, klošarko jedna. Priznaj da te Andrej udario pre nego što si došla u Beograd. Sram te bilo! Što ne kažeš kako te je muž tukao i maltretirao 14 godina. Nemoj da lažeš tako, nemoj da me proganjaš. Ti si zaljubljena u Rebeku.  Što ne kažeš kako te je Andrej tukao. Moj otac te je branio pred svima. Šta si rekla roditeljima - pitao je Milutin.

Mirela je onda eksplodirala i kroz plač rekla: - Moji roditelji nisu znali šta si ti radio sa mnom Ti si me zaključavao. Celu ispovest si dala novinama. Imaju slike, svedoci, svi dokazi. Tvoj admin, Darko zna šta si radio sa mnom. Rakac te je molio da me ne udaraš, on me je zaštito od tebe, svaka čast njemu. Nisi ga poslušao, nisi ga ispoštovao i nisi ispunio ono što si mu obećao. Navukao si mi traume za ceo život, nisam došla kod tebe zbog para već zato što sam te volela. Udarao si po ormaru pa onda si i mene udario. Bila sam u strahu. Budi čovek i priznaj, imam svedoke, velika je kazna ako budeš lagao na sudu. Ti si dno dna, ja sam slobodna i srećna. Napravila sam grešku i sa tim je gotovo. Nisi mi dozvolio da idem do toaleta sama, bila sam manja od makovog zrna.

Pošto je rasprava izmakla kontroli u sve se uključila voditeljka Jovana Jeremić: Mirela, zbog čega je on tebe istukao, ako te je istukao?

- Mi smo bili u društvu sa jednim dečkom koji vodi pevače, mi smo se slikali. Od tog trenutka je on postao nasilan - rekla je Lapanovićeva kroz suze.

- Samo sam bio ljubomoran ali nisam je ni dotakao. Rekao sam joj nemoj to da radiš, to je ružno, uzimaš mu odmah Fejsbuk a prvi put ga vidi u životu. Kad se izleči, kad sredi stvari sa psihom, neka mi se javi - opisao je Mili svoju verziju priče.Izvor: Happytv.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop