Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 04 septembar 2015 11:15

alt

Ako još jednom ustanem neće ti biti dobroProdukcija Happy televizije je ukućanima sinoć pustila prilog gde Maca Diskrecija i Miljana Kulić ogovaraju Miru Škorić, posle čega je pevačica počela da ih vređa.

- Slušaj klošarko, neću da ustajem jer nisi vredna. Da bi vratila ovoj televiziji sve što je učinila za tebe, možeš odmah da kreneš ispod mosta i po tim jahtama da nađeš makroa i da radiš to što radiš. Ovo je maska sve jer ti ne pevaš, ti mučeš -rekla je Mira za Macu dok je za Miljanu imala samo nekoliko reči.

- Za Miljanu ne znam šta da kažem stvarno, stvarno jedno veliko saučešće - rekla je Škorićeva, a Miljana joj je uzvratila na isti način, poželela je saučešće njenoj porodici.

Dok je Miljana imala poruku za Mirinu porodicu, Maca se potkačila pevačicine karijere, te je pokušala da uporedi svoje pevanje, sa pevanjem Mire Škorić.

- Ja bih volela da pozdravim svoje mačiće i zahvalim se na svim glasovima koje su slali za mene. Volim vas puno! A za Miru mogu samo da kažem: lutko, kad budeš imala milion pregleda za dan, javi se. Kad se toliko razume u pevanje ne znam zašto me napada, zašto ne priđe da mi pomogne - rekla je bosanska starleta.

Ove reči su još više iznervirale Škorićevu te je ustala, prišla Maci i Miljani i počela da se dere na njih.

- Jesam li ti prišla kao čovek prvi dan jer sam videla da si neraspoložena? Ustani, klošarko, ustani kad ti pričam... Šta si napravila u lajvu, šta - drala se pevačica.

- Sad sam ti ustala i veruj mi ako dođe do toga da ti još jednom ustanem neće ti biti dobro. Ne trepći mi očima i ne pozdravljaj svoje mačiće jer svi dobro znamo ko su oni. Znamo, to su oni koji čekaju da izađeš da bi ti naplatili - zaključila je Mira.

Ona je takođe rekla kako se Maca od nedavno radi za makroe, a onda je starleta izjavila kako je Mira ne voli jer je muslimanka. Pevačica joj je stavila do znanja da ne pokušava da igra prljave igre i da to nema nikakve veze sa nacionalnošću, jer njena najbolja drugarica je muslimanka koja živi u Sarajevu.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Bubamarasaid@ said:

...
A ti se drzi tvoje SIZOFRENICARKE I MFIFLJANE
05. 09. 2015

mikan said:

...
obrisali su video, ima li na nekom drugom linku?
04. 09. 2015

Bubamara said:

...
Miro,zasto brukas cerku?Kako ce ona na faks, kada joj majka pokazuje znake nenormalne osobe?drzi se ti gadsmrada jer ti on po svojim osobinama odgovara.
04. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop