sreda, 14 jun 2017 08:49

alt

"O njoj treba da pišu knjige a ne da je hapse"


Tvorac "Parova" i čovek koji je pronašao sve likove koji su u centru pažnje u poslednje tri godine, prvi put je progovorio o nedavnom privođenju Mace Diskrecije zbog ocene srpskog političara.

Maca Diskrecija krajem aprila privedena je zbog ucene muškarca sa kojim je dogovarala seks, a iako Milomir Marić u tom trenutku nije želeo da komentariše taj incident, sada je ipak izrazio svoje mišljenje.

S obzirom na to da je uvek branio Macu, koje mu je kako je više puta rekao žao zbog života koji je imala, Marić je i sada ostao dosledan pa je ponovo stao na Macinu stranu.

– Ovde u Srbiji na pravdi Boga mnoge hapse… Macu Diskreciju, siročad, nesretnike… Hapse ljude iza kojih ne stoji neko veliki. Žao mi je Mace Diskrecije, jer je ona bila veliko osveženje. Žrtva rata, začeta u nekom logoru… O njoj treba da se pišu knjige, a ne da je hapse! – u svom maniru rekao je Marić za Telegraf.rs.

Međutim, pored Mace Marić je podržao još jednu svoju miljenicu – voditeljku “Parova” Jovanu Jeremić. I dok je mnogi kritikuju i opisuju kao “napadnu i iritantnu”, Marić ima samo reči hvale.

– Ona je talentovana devojka. Nekad je bila u publici “Ćirilice”. Sve najgore je naučila od mene – ističe Marić za Telegraf.

Kompletan razgovor pogledajte na snimku:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Ledy Gaga Ušće 3 said:

...
AH DA.....

.....NEČU DODYEBEM.
15. 06. 2017

Ledy Gaga Ušće 3 said:

...
MACA CAK I NE ZNA KO JOJ JE OTSC.

TO JE ZATO ŠTO JE NJENU KEVU POTURČENU DROLJU JE BO KO JE STIGAO.
15. 06. 2017

Odje6i Gago smaračice Cecina said:

...
Ledy Gaga je kobila nekulturna.
Što se tiče Mace, nije začeta u logoru, nego u kafančini gde je njena majka konobarisala.
15. 06. 2017

Ledy Gaga Ušće 3 said:

...
MILOMIR MARIĆ JE OB IČNA FRFLJAVA PI
CAJZLA.
14. 06. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop