nedelja, 20 decembar 2015 23:38

alt

Sve u vili zaprepastila svojim savetima

U nedeljni ručak telefonski se uključila i majka Miljane Kulić, Marija koja je unela pometnju u vilu. Ona je burno iskritikovala ćerkino ponašanje, jer se ne ponaša kao pre.

- Ova frizerka te je napala, raspravi to sa njom.- poručila je Miljani majka- Šta radiš sa Urošem, Zoricom i Gasttozzom? Nemoj da dozvoliš da prave budalu od tebe!

Miljana je zanemela kada je čula koliko je njena majka pod stresom. Nije ništa progovorila, a njena majka je nastavila.

- Tebi su prijatelji Čupo, Slađa, Ava i još neki. Tužba je podneta protiv Uroša i Gasttozza. Nemoj da glumiš dvorsku ludu!

Kada je Miljana pokušala da joj odgovori, majka joj je odgovorila:

- Ne čujem te i ne želim da te slušam dok si takva. Nemoj da se obračunavaš fizički, ali možeš rečima. Igraj, pevaj i pokaži da si jedinstvena. Ne daj na sebe, dete moje i rasturi čopor koji imaju frizerka, punoglavac i nasilnik Uroš.

Miljanina majka je rekla da je uz ćerku do pobede i naručila pesmu "Prokleta je Amerika" koja zbog odluke produkcije ipak nije otpevana. Ta odluka nagrađena je aplauzom učesnika.


HappyTv


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Klimaktericna isfrustrirana sizika sto nema ZIVOT oce da zivi preko takodje bolesne balavice zato sto je neki nampupao u 19-toj g. pa sad oce da se svadja sa klincima jer je u njihovim godinama bila kukavica kad nije smela da PISNE pa su je lupali i muski i zenski!

A PATULJASTOG RETARDA TREBA ZAKLATI!!!
21. 12. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop