četvrtak, 20 avgust 2015 15:52

alt

Otkad je sa tobom zaboravio je prijatelje!


Zvezda reality show-a „Maldivi“ Miljana Kulić veoma je zgotivila glumca Dušana Kaličanina, dok su zajedno boravili u pomenutom realiti-ju.Kako je Dušan odnedavno zauzet, često je sa devojkom Anom Jezdimirović, koja je takođe učestvovala u „Maldivima“, pa nema baš previše vremena za prijatelje.

Miljani je to zasmetalo, pa je bes iskalila komentarom ispod Anine slike.-Pozdrav mom drugu Duletu... Od kada je sa tobom zaboravio je prijatelje... Pusti ga malo da diše! Sve što je brzo, kratkog je daha... Želim vam sve najlepše u životu i karijeri! – poručila je nezadovoljna Miljana Ani, koja nije htela da joj ostane dužna:

- Pa lepoticeeee, čemu stres i negativa na ovako savršenu sliku? Sve dalje želje, molbe i čestitke i pozdrave kod Dušana na zid. Ne bih da ja prenosim lepoticeee... A što se tiče vezivanja i slično, moj je, može mi se... Ljubac za lepoticu – uzvratila joj je Jezdimirovićeva, nakon čega su se izmirile.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop