petak, 15 april 2016 09:00

alt

Sve je to šou, a oni su profesionalciMiki Mećava i Jelena Golubović su najbliži u rijalitiju „Farma“, pa često spavaju zajedno, masiraju se, a to za sada ne smeta pevačevoj ženi Milici Obradović.

Kako kaže, poznaje svog muža i zna da se nije zaljubio u rediteljku i dodaje da je prirodno da sa nekim ima normalnu komunikaciju.
- Ja svog muža razumem, prija mu masaža nakon napornog dana, Jelena je OK prema njemu i ne može da se sa njom svađa jer se svi svađaju. Ja samo ne razumem nju, koja priča o moralu i da su neke devojke u prethodnoj sezoni bile u krevetu sa oženjenim čovekom, a sada ona radi isto. Naravno da se Miki nije zaljubio u nju i smetaju mi takvi komentari. Ja svog muža poznajem odlično i znam da se nikada ne bi zaljubio u ženu poput Jelene - kaže nam Milica i nastavlja:

- Njemu je porodica na prvom mestu, ali isto tako zna šta je rijaliti i sigurno ima neku malu taktiku. Mislim da sve to rade da bi bili zanimljivi publici. Svestan je Miki da ga deca gledaju i nikada neće dopustiti sebi nešto neprimereno - jasna je Mećavina supruga.
Podsećanja radi, pevač se na samom početku rijalitija ljubio sa Vesnom Zmijanac, koja ga je nakon toga lizala jer su takve zadatke dobili u igri masne fote. Tada je njegova žena rekla da joj imponuje što njen muž ljubi folk zvezdu i da mu ništa ne zamera.

- Bolje da se ljubi sa Vesnom nego sa onim devojčicama koje ćerke mogu da mu budu. On i Vesna su generacija i neka su se pojubili. Sve je to šou, a oni su profesionalci - rekla nam je tada Milica Obradović, koja supruga gleda 24 sata.

Izvor: ALO


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop