utorak, 23 oktobar 2018 08:31

alt

Njihov komentar na celu situaciju


Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, i Momčilo Bajagić Bajaga uradili su duet "Atlantida" koji danas odjekuje regionom, piše portal Noizz.

To bi, naime, možda bila samo još jedna zanimljiva muzička saradnja, da joj nisu prethodili događaji u Karlovcu, koji su tu pesmu učinili svojevrsnim manifestom pomirenja u regionu.

Zajednička pesma Mileta i Bajage objavljena je nakon što se slegla prašina oko otkazivanja nastupa Bajage i Instruktora u Karlovcu, na insistiranje hrvatskih ratnih veterana. Hladno pivo je bilo pozvano kao "zamena", ali je bend to odbio. Sada su, kako prenosi Noizz, Bajaga i Mile snimili duet "Atlantida", koji predstavlja njihov komentar na celu situaciju.

Kako je Mile objasnio, pesma govori o prijateljstvu i prekidu prijateljstva u doba kad je sve "naopačke i ološ nosi značke".

"Nakon svih tih događaja ovoga leta shvatio sam da bi mi baš Bajaga bio potreban da podvučem poruku pesme. Poslao sam mu pesmu i iako vrlo retko peva tuđe pesme, pristao je na saradnju. I tako smo snimili lep muško-muški duet", objasnio je Mile u izjavi "Jutarnjem listu".

Priznaje da je imao veliku tremu kad je Bajagi slao pesmu.

"Ipak je čovek napisao masu vrhunskih stvari. A što se moje famozne angažovanosti tiče, mislim da je to smisao rokenrola: reći svima šta ih ide i ne biti po svaku cenu deo mase", poručio je frontmen Hladnog piva.

Pesma se našla na Miletovom solo albumu "Kuća bez krova".Mile Kekin & Bajaga - Atlantida from Živojin Stepanović on Vimeo.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop