sreda, 29 jul 2015 21:38

alt

Tarot o skandalu koji trese Srbiju


Legendarni Milan Tarot je, brzo pošto je cela Srbija počela da bruji o loto skandalu, Telegrafu izdeklamovao kojih sedam brojeva će, po njemu, biti izvučeno u petak, a onda je i obrazložio svoju teoriju vezano za ono što se u utorak uveče dogodilo.– Loto se snima na Mesecu – kao iz topa će Tarot za Telegraf. – Tamo im je glavna stanica, u utrobi. Tu je veliki broj računara, odnosno, i roboti i ljudi. Sve se odvija u svemirskom brodu – odatle se kontroliše i loto, i klimatske promene…

Tarot je podsetio:– Za vreme Tadićeve vlade Državna lutrija je bila u minusu. Tada su im popucali kablovi, pa su uveli svemirski brod.Tarot je posebno obratio pažnju na to što se uplatna mesta zatvaraju u 18 časova.– To je neophodno jer se zatim šalju mejlom poruke na Mesec, odnosno, javlja im se koja kombinacija nije gađana. Roboti zatim odrede brojeve. Sve, inače, određuje algoritam Marka Cukenberga.Vidovnjak još kaže:– A ova zbrka oko brojeva se desila jer se tehničar “odvalio” od alkohola. Popio je 15 piva, pa je izvukao prvo 21, pa 27, umesto suprotno.Verujete li Tarotu?

(Telegraf.rs)


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop