Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 21 oktobar 2017 08:19

alt

Pred kamerama se igrao sa svojim polnim organom


Miki se sinoć veoma uzbudio tokom rasprave Žiže Stojanović sa Saškom Karan! Miki se za to vreme češkao, a zatim i uzbudio. Kada je shvatio da ima erekciju, svojim "ponosom" je počeo da se hvali po Zadruzi.

- Milanče, gledaj čega su se plašili u rijalitiju. Ali sad sam omatorio, sad se slabo dešava. Kao zmaj je - hvalio se Miki držeći svoj polni organ.


alt


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ante said:

...
Bogme se andjela naprimala k*****e :)
21. 10. 2017

Sandra kirabati said:

...
Unidji ume,tom palamarcinom ba.
21. 10. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop