Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 05 mart 2016 16:03

alt

Pčelar iz Kupinova ima tromesečnog sina!?- Ne želim više da se takmičim! Ne mogu više. Mislio sam da mogu da izdržim, ali ne mogu. Nadao sam se da će me produkcija izbaciti, kako bih uspeo da zadržim novac, ali eto... Ja sam navikao na ravnicu, na prostranstvo - poručio je Đuričić.

Đuričić je sinoć, pošto se posvađao sa Jovanom Tomić Matorom i Morenom Marjanović poslat u izolaciju. Tražio je razgovor sa produkcijom i odlučio da napusti takmičenje.

- Istina je, Miki Đuričić je napustio dalje takmičenje za nagradu od 80.000 evra, ali je napuštanjem boravka u rijalitiju ostao i bez honorara. Zabavno humoristički program „Parovi“ prerastao je u rijaliti seriju, učesnici se bore za vrednu nagradu, a oni koji žele da napuste takmičenje to mogu da učine, s tim što se moraju ispoštovati odredbe potpisanog ugovora. Prema podacima iz ugovora, koji su potpisali svi takmičari, ukoliko ih ne izbace glasači ili produkcija, učesnici koji napuste viliu ostaju bez zarađenog honorara, ali imaju obavezu i da plate kaznu u iznosu od 20.000 evra - poručili su iz Hepija.

Vesna Rivas šokirala je učesnike "Parova" informacijom iz spoljnog sveta da Miki Đuričić 'napolju' ima sina. - Videla sam sliku izvesne Goge i Mikija, ima sina sa njom. Mislim da se porodila u decembru, viđali su se 'onako' i ona je zatrudnela. Sve priče koje su se pojavile jesenas su istinite - rekla je Vesna i šokirala sve ukućane.

Međutim, u tom trenutku Anđela nije bila za stolom, ali se posle nekoliko minuta vratila izbezumljena, ali ne zbog ove vesti.

- Meni je Zorica prenela nešto strašno iz spoljnog sveta. Molim vas da uključite moju sestru večeras jer želim ne želim da poverujem da je ona tu poruku poslala - jedva je izgovorila Anđela i briznula u plač. Potom je Zorica objasnila o čemu se radi: - Mom Marku je stigla poruka, navodno od Anđeline sestre, koja ga je zamolila da nekako prenese Anđeli da više ne spominje svoju porodicu u rijalitiju jer je njih sramota.

Popgledajte svadju koja je predhodila Mikijevom izlasku iz Parova:

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Sale said:

...
Sta su mi stavili tacke svasta
06. 03. 2016

Sale said:

...
Voleo bi da je tacno da Je Miki postao otac taj dobri čovek bi sa detetom doziveo uzlet nj**ovu velicinu bi tek videli narednih godina muskarcu je dete sidro onda počinje sve do tada je ništa.
06. 03. 2016

xxx said:

...
Mislim i da je ovo igra i dogovor sa produkcijom da izadje i zagolica gledaoce sa komentarima,jer se parovi slabo gledaju i komentarisu. Miki ljigavko voli lovu, potrebna mu je i bas ce tek tako da se odrekne. DOGOVOR!
05. 03. 2016

Cacaca said:

...
Neka svi odu , dosadili su !
05. 03. 2016

anrijana lima said:

...
Miki jes da je premazan svim farbama,ali je iskren i veoma obavesten lik.iako nema skolu za morone u kuci koji su kao zavrsili neke skole je doktor nauka.zao mi je sto je napustio parove.bio je iskren i pravedan
05. 03. 2016

... said:

...
Sto sad na kraju?
05. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop