subota, 05 septembar 2015 16:15

alt

Stanija me je oralno zadovoljila u toaletu


Dobrojevićeva je u petak nakratko napustila „Farmu“ kako bi bila na suđenju po njenoj tužbi za klevetu protiv Vučelićeve.Naime, Stanija je podnela tužbu protiv Soraje za povredu časti i ugleda, a uradila je to zbog Sorajine izjave da je izvesnom Matiji Jelinoviću pružila oralni seks.

Glavni svedok Matija Jelinović nije se pojavio na sudu, ali je u svojoj pisanoj izjavi, overenoj u sudu, potvrdio navode koje je Soraja iznela u javnost. - Istina je ono što sam rekao. Soraja je moja drugarica i samo sam rekao ono što se desilo - stoji u pisanoj izjavi Jelinovića.S druge strane, Dobrojevićeva uprkos izjavi svedoka poriče da je u toaletu jedne diskoteke oralno zadovoljavala Matiju.
- Taj dečko se nije pojavio, pa je novčano kažnjen. Soraja nije imala potrebu da dolazi, a ja sam dala izjavu. Sigurna sam da ću dobiti ovaj spor. Oni su krivi jer nemaju dokaz, nek daju snimak, pa da vidimo! Taj dečko se i danas nije pojavio zato što je kukavica - rekla je starleta nakon izlaska sa suđenja za Kurir.

Pogledajte Stanijin povratak na Farmu posle suđenja i kako je obavestila Maju da je protiv nje podigla tužbu:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop