ponedeljak, 25 septembar 2017 09:07

alt

Ostavili dete na 2-3 dana a onda otišli u "Zadrugu"Marko Kocić i Divna Jovanović, koji su postali popularni posle učešća u emisiji "DNK", ušli su u rijaliti "Zadruga", u kojem iznova izazivaju veliko interesovanje javnosti.

Ovaj par zainteresovao je sve jer je drugačiji, te svi pažljivo prate njihove svađe, ljubomorisanje, ali i trenutke kada se ne libe da pred svima stupe u strasne intimne odnose.

Ipak, ma koliko gledaocima bili simpatični, do javnosti su dospele i informacije koje ukazuju na to da Marko i Divna baš i nisu sjajni u ulozi roditelja.

Prema podacima koji su procureli do medija, Divna je Markovu i njenu ćerkicu ostavila kod svojih roditelja, dede Tome i bake koja je gluvonema, tobože nakratko, a da im navodno nije ni rekla da će sa svojim izabranikom ući u rijaliti šou. Ona je dovela dete u selo Gložane, i navodno rekla roditeljima da treba da ga pričuvaju na 2-3 dana, a onda otišla u "Zadrugu".

Više meštana Gložana potvrdilo nam je da je dete zaista tu, a neki od njih oštro su osudili ovaj postupak.

- To što su oni uradili, nije u redu! Dete jeste tu. Ja ne znam da li je Divna rekla roditeljima da će ući u rijaliti, ali dete jeste tu. Marko, Divna i dete i ne žive tu, ali su povremeno dolazili - kaže Gordana Jovanović za portal Srbija Danas.

Da stvar bude još gora, uslovi u kojima žive Divnini roditelji i u kojima je dete ostavljeno, daleko su od sjajnih, budući da njeni roditelji žive dosta teško, u siromaštvu.

- Uslovi su nikakvi! Ne znam kako su mogli tako da ostave dete. Ipak, briga o detetu treba da bude najpreča! Detetu je potrebna nega! Oni oboje k'o da su šuntavi! To je malo dete, ne zna tačno koliko je staro, ali je vrlo malo - kaže naša sagovornica, osuđujući ponašanje poznatog para.


Izvor: Srbija Danas/Telegraf


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop