četvrtak, 07 april 2016 08:27

alt

Atmosfera na imanju u Lisoviću došla do tačke ključanja

Pevačice su ušle u žestoki sukob zbog sudova, pa su jedna drugu žestoko izvređale.

Nakon što su se završila suđenja na Farmi, atmosfera na imanju u Lisoviću je došla do tačke ključanja. Prvo je pravi haos napravila Anđela Veštica zbog ukradenih stvari, a onda se desila još jedna žustra svađa.

Pevačice Saška Karan i Marina Perazić posvađale su se oko pranja sudova. Marinu je izvelo iz takta to što njena koleginica prolazi pored prljavih sudova, a ne hvata se posla, pa su počele da se svađaju i žestoko vređaju. Saška je uporno ponavljala kako je Marina debela, a ismevala je i njenu visinu.

– Ti si sramota za ženski rod! Pušiš i prolaziš pored svega. Neka sam debela, ali ti ćeš uvek biti prljava i zla! Pa šta ako sam debela, boli me k*rac?! Ja sam to htela! Mene ne zanima da budem na kameri, iskompleksirana glupačo – urlala je Marina, dok ju je Saška non stop pratila po kući i još više provocirala već nervorznu pevačicu.

– Hajde, debela, idi peri sudove! Celog života si bila debela! Idi peri sudove, tamo ti je mesto jer si ti higijenčarka – rekla joj je Saška koja je iritirala Marinu ponavljajući reč “debela”.

Pogledajte kako je izgledala ova svađa:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

lll said:

...
Posle rialiti krntije isle na cigaru, opet druguju do sledece fejk svadje...
08. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop