četvrtak, 22 februar 2018 09:32

alt

Pala zbog glupog detalja
Manekenka Kloi Ejling je isplanirala svoju otmicu i pomogla je da se napiše pismo o otkupu, otkrio je u italijanskom sudu njen otmičar.

Lukas Herba je rekao da su on i gospođica Ejling do sitnih detalja napravili plan kada su se upoznali u fotografskom studiju u Milanu prošlog jula. Kloi ima 20 godina i jedno dete, a na ideju je došla jer je mislila da će se tako proslaviti, a ujedno zaraditi i dosta novca.

- Kloi je sarađivala u otmici jer bi kada se jednom sve završi, postala poznata i zaradila bi gomilu para - rekao je Herba na sudu.

Tužilac mu je postavio pitanja o otkupu, a kidnaper je objasnio da je Kloi sama napisala pismo. Herba je poricao da je devojci ubrizgao Ketamin da bi je onesvestio, jer je svojevoljno učestvovala u prevari.

Njih dvoje su se dogovorili da podele novac od otkupa, a Kloi mu je rekla da mogu da započnu ljubavnu vezu kada se sve bude završilo.

Jedna stvar im je osujetila plan. Pošto su kontaktirali medije da bi objavili da je Kloi kidnapovana, niko nije bio zainteresovan za tu priču. Zbog toga je Herba odvezao Kloi u britansku ambasadu u Milanu gde je navodno "oslobodio žrtvu" i tek tada je obaveštena i policija.

Policija je zapravo već tražila devojku pošto je njen agent podigao uzbunu kada mu se nije javila pošto je iz Londona stigla u Milano. U međuvremenu, dok je bila "oteta" njih dvoje su redovno odlazili u nabavku u gradić blizu farme gde su boravili.

U pismu sa zahtevom za otkup, koje je poslato njenom agentu, su tražili 230.000 funti, a imenovane su tri osobe koje bi eventualno dale taj novac da bi spasle Kloi.

Ona je inače izjavila da je bila drogirana i stavljena u kofer pošto je bila prevarena da dođe u Milano na fotografisanje u julu, kao i da su držali zarobljenu članovi kriminalne grupe "Crna smrt". Ispričala je su hteli da je stave na licitaciju na „mračnom vebu” i prodaju onome ko najviše ponudi za nju. Rekla je i da su je pustili pošto su videli da ima dete, a oni navodno - ne kidnapuju majke.

Izvor: Noizz.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop