ponedeljak, 12 decembar 2016 10:05

alt

Nikola Džoni Ranković među 12 najboljihU Londonu je završeno Internacionalno takmičenje za kompozitore i tekstopisce moderne muzike, na kojem se naš Nikola Džoni Ranković našao među 12 najboljih!

Jedanaestogodišnji roker Nikola Džoni Ranković učestovovao je na takmičenju za kompozitore i tekstopisce moderne muzike (rok, rnb, pop) - The UK Songwriting Contest 2015.

Rok balada "Hot or cold"  za koju je Nikola Džoni Rankovic uradio kompletnu muziku, tekst na engleskom i srpskom jeziku, aranžman,  odsvirao vodeću gitaru i pevao, plasirala je Džonija u prvih 12 - na konkurs je pristiglo 70.000 pesama u kategoriji mlađih od 18 godina!

Ovaj  roker je pravo čudo od deteta. Od rođenja je predodređen na borbu: Rođen je vantelesnom oplodnjom, sa pola srca i inverzijom svih unutrašnjih organa. Preživeo je dve teške operacije, dobio dijabetes, svakodnevno prima insulin i gomilu lekova, večito je na nekim lekarskim kontrolama, redovno ide u Zavod za transfuziju, podnosi najstroži režim života...

Uprkos svemu, njegova energija je zadivljujuća, a talenat očigledan.


Autor teksta: Mondo


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop