subota, 11 jul 2015 01:06

alt

Tri gosta nominovana za izbacivanje
Večeras su u hotelu Maldivi održane osme nominacije. Gosti hotela nominovali su Mirzu Karahasanovića,Jelenu Maković i Lazara Jeremića.

Još jedno dosadno veče sa potpuno istim pitanjima koja se beskonačno ponavljaju i voditeljkom koja ne ume da postavi smisleno pitanje. Interesantno je kada se takmičari nađu u ulozi voditelja da to obavljaju dosta korektno sa više autoriteta nego što ga imaju voditeljke Hepi televizije.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

gledalacsaid@ said:

...
Kad ti je toliko FASCINANTNA vodi je kuci mozes i onu debelu odrtavelu cigansturu kao i m(l)ijanu sto ima palacinku u ustima pa UZIVAJTE U SRECI I RADOSTI!!
12. 07. 2015

gledalac said:

...
Golubovicku podhitno vratite. fascinantno magicna za rialitije.
11. 07. 2015

Jel iko gleda said:

...
Kad sam video Golubovićku da je ušla oduševljeno sam konstatovao ovo će biti dobro sad baš prazno skroz naskroz koju magiju ima ta žena ne znam.
11. 07. 2015

srpkinja said:

...
voditeljka toliko smara kao i zaj isti su. Bojana je jedina voditeljka koja vredi kao i marko . Sto se tice nominacija zao mije da ispadne Jelena samo zato sto nije napumpanih usana, ne skida se, sto ima jedan par cipela i kao najbitnije nije vestacka nego prirodna devojcica koju gazi gomila skotova, EJMI JE BAS VELIKO RAZOCARENJE A MATORI JE VREME DA SE LECI OD ALKOHOLIZMA I IMA DOSADNE PRICE
11. 07. 2015

NENAD GASTOZ@ said:

...
OOoo golubice pa sto te nema? polozila si oruzje...
11. 07. 2015

jelena goluboviceva said:

...
najgluplji reality,a i ucesnici na celu sa gadskroz-om
11. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop