Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 17 avgust 2015 15:05

alt

Naravno da mogu da smuvam Tamaru, ali neću


ČITALAC: Šta si radio 27. septembra 2007. godine u Sutomoru, mali?
VUK: Kažete 2007. godine?(smeh)… Sjećam se kao da je juče bilo. Naručio sam tri kugle sladoleda, a platio sam samo dve. Onda sam sutra od majke pozajmio još 30 centi. Ja sam siromašan i idem na more samo kad je kraj sezone – ne posle 1.septembra nego posle 20.og kad nema nikoga. Jer samo malo deblji dječko, pojeo sam tri kugle sladoleda, a platio dvije. Jedna žena me je prijavila u policiju i dobio sam tri meseca uslovne i zabranu ulaska u Crnu Goru četiri mjeseca.

Č: Koga iskreno voliš od ukućanki?
V: Volim sve đevojke ođe, kao što vidite. Ali iskreno volim Dijamond, sa njom spavam, to mi je žena, đevojka. Ona je plakala celu noć kada sam se ja ljubio sa drugom đevojkom. (misli na Tamaru) Ali nisam se s njom ljubio u usta. Razumete li vi da sam ja neodoljiv? Mene sve đevojke vole ođe, iako sam debeo! Ja sam kao šeik i samo nebo je granica... Ova mala iz Bosne je zaljubljena u mene, plače i moli me da raskinem sa Dijamond. Ja joj kažem da imam đevojku koju volim. Možda je mala na tajnom zadatku. Hoće po svaku cenu da me rastavi sa đevojkom!

Č: Da li bi imao nešto sa Lejlom da ona opet uđe?
V: Mmmm... (smeh)... Pa s njom bih imao jedno dvoje đece.

Č: Da li je Lejla imala taktiku u hotelu?
V: Ma kakva crna taktika, ona ne zna gde je levo.

Č: Kako bi reagovao da te neko pljune u lice i da ti stalno viče iznad glave?
V: Voleo bih da se pojavi taj tip, pa bih ja njemu pljunuo u usta, kao što sam pljunuo ovom žvalavom.

Č: Sa Lejlom si imao poseban odnos. Koji je pravi razlog prekida vaše veze?
V: Mmm...Pa zato što mi mala nije namestila krevet. Ne mogu ja da nemestim krevet, mala, ja sam zvijezda! Šalim se, prekinuli smo jer se ona zaljubila, a ja nisam hteo da je povredim. Klinka je, pa nisam hteo da je zavlačim. Sa njom sam se samo ljubio!

Č: Kada ćeš prestati da vičeš toliko?
V:
Kada uđem u finale. (smeh)…

ČITALAC: Zašto misliš da je tvoje vikanje interesantno?
VUK: Ja ne vičem, već tako pričam. Ja sam čovek sa planine, sa Himalaja, sa Mont Everesta. Tamo sam rođen, odatle su mi majka i otac.

Č: Kakav je osećaj ljubiti devojku koja ima silikone u ustima?
V: Mmm... Kao da jedeš medovinu! Ja sam uvek bio protiv tih riba silikonki, ja volim prirodne đevojke. Ali ovde nisu radni uslovi...

Č: Misliš li da te ljudi gledaju i kada nije lajv emisija?
V: Ne obraćam pažnju na to. Od sada Brendona jurim samo kada nije lajv, jer neću da mu dajem na značaju.

Č: Molim te, mali, smuvaj Tamaru. Da li ti to možeš?
V: Ja da li mogu da smuvam Tamaru? Naravno da mogu, ali neću. U stvari videću, jer sam sa Dijamond, a ona plače jer se zaljubila. Vidim da sa njom mogu da napravim čupricu, ali neću ništa da radim zbog Dijamond. Volim da se šalim, ali sam gospodin i neću nikog da povređujem i zavlačim! Ja ovo ne doživljavam kao rijaliti, ovde sam kao kod kuće. Neću da me kunu njeni majka i otac iz Vrnjačke Banje. Šta da radim onda?

Izvor: Happy TV


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

SI-PU-TUKI said:

...
BUDALETINO NEOPEVANA STA SI RADIO U POLICIJI U SEPTEMBRU 2013 SMRADU RETARDIRANI,GLAVO GOVEDJA??18. 08. 2015

ja said:

...
ZAO MI TAMARE DEVOJKA SE BAS DOBRO ZEZA U RIJALITIJU A OVA DIJAMANT GLUPACA KOJA SPAVA SA TRANDZA TREPAVICAMA I GLUMI PAMET JE TAKO DOSADNA KAO I BARBIKA KOJA SAMO PRICA A NISTA NE KAZE.
18. 08. 2015

neb said:

...
Kome ova sisa od p***rcine Vuka je interesantna a kamoli ova ovca njegova koja mu paravan, a njoj bitno jadnoj da je na tv da cuje selo kod V.Banje. Ona trojica nominovana, jos ovog sisatog iskompleksiranog drekavca da izbacite i plati penale sto gledaocima ojadi sluh, vid, a ogadi i francuski poljubac. Joj kad zine pa jezicinom vrti ko burgijom. Gej a nece da prizna nego maltretira Brendona u koga je zaljubljen do daske
18. 08. 2015

bocko said:

...
odvratanje
18. 08. 2015

trt said:

...
On je jedini koji sebe smatra interesantnim.
Dosadan i jednolican.
Drekavac bez stila.
Uhvatio se za derpea i pokusava da opstane u rijaliteu.
18. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop