petak, 02 oktobar 2015 12:00

alt

Uši gore od onog što je rekla o Goluboviću


Njihov sukob traje već mesec dana, a Kristijan i Maja ne biraju način kojim će poniziti jedno drugo na “Farmi”, a ovoga puta je Nikolićeva, kako kaže, rešila svima da pokaže “Golubovićevo pravo lice”.  

– Nateraću ga da pokaže pravo lice jer čovek koji priča da mu je koeficijent inteligencije za dva veći od Anštajna je lud ili glup. Da je pametan, sigurno ne bi 22 godine bio u zatvoru, a i da je ozbiljan kriminalac, ne bi se razvlačio po rijalitiju, već bi sedeo u kući i niko ne bi znao čime se bavi. On sve laže – od toga da je trebalo da ubije Šešelja, do toga da je proputovao 248 zemalja. Pa kako je stigao kada je pola života bio u ćeliji?! Od početka sam na krv i nož sa njim jer se ne družim sa robijašima i lažovima. Imam dva sina i žalosno je da Kristijan bude uzor deci – priča Maja i dodaje da se ne plaši Kristijanovih pretnji.

– Imam srce lavice i nije me strah Kristijana, koji među najvećim kriminalcima nije nikakav faktor. Čovek je patološki lažov koji bi mene od 50 kilograma, da me udari, ubio, ali narod sve vidi. Žao mi je što ga ljudi veličaju, a mene kao samohranu majku nazivaju raznim imenima – zaključila je Nikolićeva.

(Telegraf/Alo)


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Cacaca said:

...
Maja je u pravu , ali njen karakter je ravan nuli . Ne znam čime se ona može ponositi...
02. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop