Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 11 septembar 2015 23:13

alt

Direktno sa Farme odvedena na operacijuMaja Nikolić večeras je napustila rijaliti i pravo otišla u bolnicu na operaciju.Naime, pevačica ima izraslinu na leđima koju farmeri nazivaju čir. Zbog toga što se zagnojila, pevačica je otišla da to otkloni operativnim putem.Maja se sve vreme nadala da neće morati pod nož i izbegavala je to, ali ipak je morala.

Inače, njoj je ovo drugi put da napušta "Farmu". Prvog dana septembra je izašla sa imanja jer joj je navodno urastao nokat u meso pa je morala i njega da operiše. Od te intervencije se brzo oporavila, pa se već sutradan vratila.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

xxx said:

...
laze Maja i produkcija. Prelazi u parove. Verovatno opet peru lovu transferom kao u slucaju rokace Zlorkace
12. 09. 2015

karma said:

...
Loša karma,svako svoje grehe okajava. Ona je fijasko dno dna.
12. 09. 2015

... said:

...
Bez Maje Farma nije ni za k.
11. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop