utorak, 10 novembar 2015 08:51

alt

Pevačica i učesnica "Farme" organizovala intimno druženje sa grupom ljudi Da Maja Nikolić mnogo voli muškarce nije nikakva tajna, a prema pisanju "Kurira", pevačica je imala orgije sa određenim ljudima iz političkih krugova. Pevačica je za svoj rođendan zakupila jedan spa-centar u hotelu u Zemunu, gde je s predsednikom i portparolom pokreta SNOP 1389 Mišom Vacićem i još trojicom muškaraca organizovala grupnjak. Kako piše ovaj list, Maja je bila mrtva pijana, pa je u jednom trenutku izašla iz bazena i pred svima rekla: "Alo, bre, hoće li me neko ovde je****i". Zaskočila je Mišu Vacića, prema kome gaji simpatije. Pomenuti političar potvrdio je da je prisustvovao ovom Majinom rođendanu.

- To su privatne stvari i sve je bilo kako treba. Nikakvoj nemoralnoj sceni nisam prisustvovao, takođe ništa golo ispred sebe nisam video. Možda sam tad bio u drugoj sobi, možda nisam bio prisutan. Ne stidim se Maje niti svojih prijatelja, ali ja se zalažem za prave vrednosti jer sam skroman čovek - kaže Miša Vacić. 
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Milan Nish said:

...
Nego šta Maja je veoma zgodna i seksi. Ima samo da orgija.
30. 11. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop