petak, 06 novembar 2015 16:11

alt

Dalila optužila Macu da se bavi prostitucijom


U emisiji "Goli život" sa Milomirom Marićem u rijalitiju "Parovi", nova ukućanka Tuzlanka Dalila optužila je Macu Diskreciju da se bavila prostitucijom i da je za te usluge naplaćivala 50 maraka.Takođe je optužuje da je prenela mnogim muškarcima polne bolesti i da oni ćute zbog sramote,zatim da nije obišla svoju majku dok je boravila u Tuizli i da ne zna ko joj je pravi otac.U burnoj raspravi koja je usledila verbalno su se sukobili Ružica i Čupo protiv Dalile posle koga je Tuzlanka polila vodom Čupa a on je nju pljunuo.

Maca iz protesta nije želela da demantuje ove navode ali je poručila produkciji da prekida borbu za dalje takmičenje jer Hepi televizija želi da je ponizi zbog toga što ona ne želi više da se razgolićuje.Kasnije u razgovoru sa Ružicom Maca je rekla da je izgubila živce i da će pri prvom pominjanju njene majke nekome razlupati glavu.Pogledajte video:
Maca bojkotuje produkcijuPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

kojo said:

...

...
Bas cudno od Sudije koji trazi samo zabranu rijalitija FARMA a ne trazi Zabranu PAROVI, ko je malo pametan shvatice da je PECONI platio suiju i da radi za HAPPY televiziju. Jer kako protumaciti da trazi zabranu gde su se postovala pravila i odmah izbacivali izgrednici dok u parovima to nije slucaj ,U Parovima je cak i produkcija ucestvovala u zlostavljanju pojedinih izabranih za njih neposlusnih Ucesnika , da su u vili i dalje ostali jos siledzija i ucesnika koji su i koji i dalje prete skakanjem po lobanji.
07. 11. 2015

... said:

...
To ti je zato sto si mislila da si pametnija od Milosa Bojanica!!
07. 11. 2015

Matija said:

...
"Dalila" iz Tuzle? (Delilah, Tom Jones-izgovor na engl. DILAJLA). Po izgovoru imena (SH jezik u BiH) izgovara se se DILAJLA. Takodjer za sve maloumne, mahaluse, lude, priglupe, opicene, zajednicka opisna rijec u BiH a narocito u Sarajevu je:"Ma pusti je ona je DILAJLA", dakle LUJKA. Dakle Tuzlanka je sve sem normalna I postena!
07. 11. 2015

... said:

...
Kladim se da je Dalila veca radodajka od Mace.
06. 11. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop