Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 01 oktobar 2008 15:57

 

Iako se pisalo da je išao na liposukciju, Dragan Marinković Maca kaže da je smršao tako što je prestao da jede i pije!

 
Jedan od voditelja "Operacije Tijumf" Dragan Marinković Maca otkrio je enigmu kako je uspeo da skine one silne kilograme:

 

- Nisam neki sportski tip, tako da sam to postigao dijetom. Izbacio sam žestoki alkohol i ne jedem noću, tj. govorim sebi da će mi umreti majka ako pojedem nešto uveče. Bio sam i deset dana bolestan, pa je to doprinelo da oslabim.

Na pitanje da li je zadovoljan svojom novom frizurom, Maca kaže:

- U principu jesam. Nešto sam već promenio još u Sarajevu, pošto sam znao šta me čeka ovde, a Caci (Đovani Caci, kostimograf i stilista u "Operaciji Trijumf") je dobar tip, koji zna šta radi. Definitivno ću menjati imidž u budućnosti.

 

 

Poznati glumac i voditelj prokomentarisao je i svoje kolege:

- Nikolina se odlično snašla. Ona je lepa devojka, sa završenim fakultetom i pri tom govori tri-četiri strana jezika, što je raritet. Ana i ona su različitog senzibiliteta, ali ne bih o tome ko je bolji, jer je to stvar ukusa. Ima trenutaka kad mi više odgovara Nikolina, a nekad Ana. Kada je reč o učesnicima, moj favorit je Makedonac Kristijan (Jovanov) koji nije ušao u Kuću. On je veliki emotivac, kao i ja, i zbog toga mi se svideo. Iako nije ušao u Kuću, mislim da će dobiti dovoljnu medijsku pažnju.

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

KURAJBER said:

...
JU KRMAK SMRSAO?
24. 08. 2015

O RUK said:

...
ON BI BIO JAKO DOBAR NAPLAĆIVAČ USLUGA U JAVNOM WC-u.NORMALNO ZADUŽEN I ZA RUČNO ODRŽAVANJE HIGIJENE U ISTOM.
29. 06. 2010

sladjanae said:

maca fan
to majka ne radja svaki dan
04. 01. 2009

Izmišljena said:

...
mac mac Macooooooooooooo
01. 12. 2008

kaja said:

maca
maca je najbolji lik na televiziji bez njega nijedna emisija ne vrijedi
30. 11. 2008

otrovnica said:

...
ne seri Maco...
02. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop