četvrtak, 01 novembar 2018 09:40

alt

Među njima dešava nešto više od prijateljstvaTokom emisije "Pitanja gledalaca" pokrenuo se razgovor o odnosu između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Mnogi zadrugari smatraju da se među njima dešava nešto više od prijateljstva, a to primećuje i publika.

Zašto ne priznaš da ti se sviđa Luna, vidi se ko izmami osmeh na tvom licu - glasilo je pitanje za Marka.

- Luna i ja imamo korektan odnos. Ona ima neke padove, malo se smori i ja je oraspoložim. To je neki vid podrške. U trenucima kad mi je dosadno, ona dođe i nasmeje me. To je drugarski - rekao je Miljković.

- Marko mi je malo draži od Davida, zato što smo se družili i ranije. Mi smo jako bliski, prija mi njegova pažnja, volim kad mi priđe. Ali nema sviđanja i emocija. Marko može da zavede svaku devojku u kući, ali ne i mene - prokomentarisala je Luna.

Luna Đogani je ove večeri nakon emisije "Pitanja gledalaca" izvela u dvorište svog rijaliti prijatelja, Marka Miljkovića, kako bi saznala zašto njoj nije ispričao nešto o čemu je pričao sa drugim devojkama u Beloj kući.

- Rekao si da se jedino meni poveravaš ovde, a onda ustaju devojke za stolom i kažu da si i njima pričao ko ti se sviđa - bunila se Luna.

- Nisam to rekao - tvrdio je Marko.

Đoganijeva je pojasnila šta joj je najviše zasmetalo, te je navela da joj se nikako nije svidelo što Nataša Moskva zna Miljkovićevu tajnu, a ona je ne zna.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Lady Gaga KOPILE hermafroditsko@ said:

...
A TI NI DA PROBAS :)))
04. 11. 2018

Majku vam j**em Jalovu! said:

...
Toliko se nagutala kurččeva a nikako da zakači,kako ona tako i onaj kepec sa sisama do pupka, Slobo oslobodio si se i odrobijao dve jalove koze j**o im mitrović one majke usrrane u piččku!
04. 11. 2018

Maja do jaja said:

...
Lunjara funjara
03. 11. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop