sreda, 16 avgust 2017 16:21

alt

Sonja Vuksanović potencijalni učesnik "Zadruge"


Jedna od potencijalnih učesnika "Zadruge" jeste i Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa. Kako se mnogi raduju i nestrpljivi su da čuju i njenu stranu priče i bolje je upoznaju, sasvim sigurno da će biti pun pogodak ukoliko ona postane deo ovog projekta.

-Lukas nikako ne želi da Sonja uđe u rijaliti jer bi mogla otkrije mnogo toga što javnost nije znala o njihovom životu, kao i o njemu samom. Zato joj je ponudio čak 100.000 evra samo da ne uđe, a znajući da je novac jedan od glavnih razloga za njeno eventualno učešće, on se nada da će uspeti da je odgovori od svega toga - rekao je izvor blizak bivšim supružnicima,piše Informer.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
NE,
HAPSENA JE JER JE VELIKI 'O L O S', 'K U R V E T I N A' ZATO STO JE NAMESTALA OTMICE, POKRALA FK OBILIC, OTELA IMOVINU ARKANOVOJ DECI, ODAVALA TAJNE SIPTARIMA I MUSLIMANIMA, PRODAVALA ARKONOVO ORUZJE, HTELA JE DA NAMESTI OTMICU I LEGENDE SVETSKOG FUDBALA FRANCA BEKENBAUERA, KAO I MITROVICEVU ! ! !

NARAVNO DA PRICA O ZATVORU, TO JOJ JE JEDINA REKLAMA :))
NANOGICI JE BILO LOSE U SAMICI, A KOD MUSLIMANA JE POLJSKI WC HIGH KLASA :)))

TAKO JE KAD OCES DA PLJUJES SRBIJU I DA BUDES MAFIJASICA.

PROKLETSTVO OTETE IMOVINE I ARKANOVIH UKRADENIH STVARI.
16. 08. 2017

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla...... said:

...
CECA, SRPSKA MAJKA, HAPŠENA OD ANTISRPSKIH VLASTI SAMO ZATO JER JE VELIKA SRPKINJA

Kako vreme prolazi, Svetlana Ceca Ražnatović sve češće priča o vremenu koje je provela u zatvoru za vreme trajanje "Sablje" 2003. godine. Nakon što je 121 dan provela u ćeliji, stavljena joj je nanogica i određeno još osam meseci kućnog pritvora.


"Ja sam ipak Arkanova udovica i moram da se ponašam u skladu s tim. Bila sam trideset dana u samici bez prava na kantinu, posete, bez prava na svog advokata. Grozno je bilo. Sećam se prve noći provedene u Centralnom zatvoru, nisam spavala i plakala sam celu noć. Ali, i zatvor je za ljude. To što sam ja preživela i doživela je strašno", rekla je Ceca i dodala:

"Ako računam 2000. godinu, kad sam izgubila supruga, i 2003. kad sam bila uhapšena, mogu slobodno da kažem da su to najteže dve godine u mom životu. Nebitno je što sam ja iz javnog života, i meni se dešavaju stvari kao svim ostalim ljudima", istakla je ona.

16. 08. 2017

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla...... said:

...
OVA SONJA JE NEVIĐENI OLOŠ.

A ĆERKA JOJ JE KURWA.
16. 08. 2017
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop