petak, 23 oktobar 2015 23:26

alt

"Imam otvorenu ponudu da uđem"


Predrag Đurić stiže na imanje, kako bi sprečio vezu između njegove ćerke i Ace Živanovića

Tamara Đurić dobija društvo na "Farmi". I to ni manje, ni više nego - oca Predraga. Klaberkin tata ne podržava ćerkinu vezu sa Acom pa će biti izuzetno zanimljivo viditi šta će se dešavati po njegovom ulasku na imanje. Kada gospodin Đurić uđe u rijaliti, Tamara će verovatno promeniti i svoje ponašanje.

"Imam otvorenu ponudu i ozbiljno razmišljam da uđem. Aca je dobar dečko, nemam ništa protiv njega, ali ukoliko dođe do njihovog venačanja, na toj svadbi neću biti. Ona se njim se samo malo zaigrala i to mi se ne sviđa. Ako ne daj Bože dođe do seksa među njima odreći ću je se. Verujte mi", poručio je Predrag Đurić. Inače, Tamarin dečko Dejan Palić nema ništa protiv Ace. On svojoj devojci želi sve najbolje.

"Dobar je dečko, perspektivan pevač i želim im svu sreću. Tamara i ja ćemo razgovarati kada ona izađe iz rijalitija i donećemo odluku. Ako je ona odlučila da njena sreća nije sa mnom, onda ću to prihvatiti ", rekao je Tamarin dečko.Podsetimo, Tamara je je za sada bila prisna sa Radetom, Milošem i Vladom. Ona je u krevet odvukla i Acu, od kojeg se poslednjih dana ne odvaja.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop