Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 28 septembar 2008 15:41

 

Marijana Mateus izaćiće iz braka sa samo 100.000 evra jer je, ne znajući nemački jezik, takav ugovor potpisala sa Lotarom!

 

 

Srpska lepotica i bivša žena Miograda Kostića Koleta, Marijana Mateus, neće da se razvodi jer je tek nedavno otkrila da je sa Lotarom potpisala ugovor prema kome bi u slučaju razvoda dobila samo 100.000 evra! 

 

- Bračni sporazum mi obezbeđuje svotu od 100.000 evra i to je razlog mog nezadovoljstva. Kada sam ga potpisivala, upala sam u zamku, jer mi ga je Lotar dao u trenutku kada je već imao ljubavnicu, a tada i nisam znala šta potpisujem jer je bio napisan na nemačkom - ispričala je Marijana za bečki dnevnik "Esterajh".

 

 

- Puno je vremena prošlo, ali još nismo razvedeni. Živimo u slobodnoj, otvorenoj, modernoj vezi - dodala je gospođa Mateus.

Ona je negirala da ima novu ljubav i odbila da komentariše privatan život svog i dalje zakonskog supruga. Intervju je zaključila rečima da za potpunu sreću, kako njenu, tako i Lotarovu, nedostaju samo još dokumenta o razvodu.
 

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

VICTOR said:

...
nego sta
07. 07. 2009

perica said:

...
To Marijana!!! Oguli Lotara kao bananu! Kakve pametne zene, SVAKA CAST!
29. 11. 2008

O_o said:

...
"Intervju je zaključila rečima da za potpunu sreću, kako njenu, tako i Lotarovu, nedostaju samo još dokumenta o razvodu."
Devojko, zashto onda trazhish pare ako ce ti dokumenta o razvodu doneti potpunu srecu ?
Sponzorusho glupa!
30. 09. 2008

mia said:

lotar mateus zeznuo Marijanu
E neka je neko zeznuo i tu sponzorušu, zeznula je i ona podugačak spisak svojih sponzora. Ne mogu da provalim šta je sa tim Vojvođankama?! Uglavnom su lijepe, negovane i u trendu, ali su SVE na isti kalup: Dara Bubamara, Nataša Bekvalac, Marijana Mateus i još puno tih... za pare su spremne da prodaju i sebe i majku rođenu i ugled, a da ne govorim o manje istaknutim organima. Jadnice, uvijek na'vataju neke bogate rugobe koje ih na kraju ispale. Još jedino Nata Bekvalac drži konce u svojim rukama, pa jadnom Dači nabija rogove. Brinem za njega.
30. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop