Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 20 februar 2017 08:46

alt

Miljana Kulić nije bila ubeđena da je to istinaLjuba Pantović je sinoć u rijaltiju "Parovi" do kraja otvorila dušu i ispričala da je trpela velike muke u njenom braku sa Karađorđem Subotićem. Ona je objasnila i da je bila u vezi sa drugim muškarcem dok je bila u braku sa njim, jer su bili u braku samo na papiru, već praktično razvedeni.

- Nije hteo da mi da razvod da bi mogao da vrši kontrolu nad putovanjem dece. Zbog čega bih ja zbog nekog papira, zbog potpisa, nemala nikog u životu. Imala sam momka 6 godina - rekla je Pantovićeva i nastavila ispovest:

- Moj bivši suprug (Karađorđe) je govorio deci da sam pušačica k*rca i da mi je sve kupio u životu. Ali, ne želim više da iznosim stvari i da pljujem Karađorđa. Uostalom, ostao mi je u lepom sećanju. Ali, trebalo je da vodi računa o svojoj ženi. I zašto me je gurnuo niz stepenice sa decom. Kada sam odlazila sa svojom decom, on me je gurnuo niz stepenice. Žene, ne trpite mučenje. Deca su vaša - uzbuđeno je ređala Pantovićeva.

- Ja spremam sportiste, njih boli k*rac da sa kim sam se j*bala, oni mene gledaju kao sportistu. Kod nas je bitno ko koga j*be, a ne šta je neko postigao u životu. Moj je bol i moja tuga šta sam preživljavala u životu. Ako sam kriva što sam našla nekog ko je umeo da me zagrli, onda sam kriva - u jednom dahu je rekla Pantovićeva.

Miljana Kulić nije bila ubeđena da je to istina.

- Ljuba hvata na patetiku. Znam da je gospodin Karađorđe gospodin, to što priča nije istina. Njena ćerka je uličarka, to je činjenica. Nijedan majka ne bi ostavila svoju ćerku. Moj otac je bio prvak Jugoslavije u boksu i nikada u životu ne bi digao ruku na ženu - rekla je Miljana.


Izvor: Srbija Danas


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

ЛЕДУ ГАГА nanogicina forumasica i komunjara@ said:

...
NE DA JE KERUSA TVOJU NANOGICU POKOPALA NEGO JE ''M A L T R E T I R A " DECU JOJ PRAVI ! ! !

TO I NIJE TAKO TESKO KAD NARKOMANKA IMA VISE PUTERA NA GLAVI NEGO CELA VLADA.

P.S. KAKO DA SE CIGANKA BRANI, KAD JE SVE TACNO!?
24. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА у пичку материну бесна said:

...
Suđenje između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, po Cecinoj tužbi iz 2010. godine konačno je završeno.
Jelena je izgubila spor, pa će Ceci morati da isplati 80.000 dinara, plus sudske troškove koji iznose 113.000 dinara.Podsetimo, Ceca je Jelenu tužila za naneti duševni bol i kaljanje časti i ugleda, a sve nakon Jeleninog otvorenog pisma koje je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila 20. novembra 2010. godine.
“Pročitala sam ovo pismo i za mene je predstavljalo veliku uvredu. Zbog objavljivanja ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Naime, imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i o njihovoj majci ovako piše, a koje je ovaj tekst veoma povredio. Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše i godinama smo trpeli moja porodica i ja. Ovoga puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem”, deo je Cecine izjave.
23. 02. 2017

gargamel said:

...
ljubo placi,samo placi,manje ces da piskis
21. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА у пичку материну бесна said:

...
ЉУБО, АЈ ТИ СТАВИМО ПАЦОВА У ПИ
ЗДУ.
20. 02. 2017

dzu-dzu-le said:

...
ao frljana em si glupa,em si krmaca,imas gram mozga a jezik ti radi kao ventilator.ne se.ri vise zivota to.
20. 02. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop