utorak, 13 novembar 2018 09:04

alt

Prozvala i bivšeg muža Karađorđa


Nakon što su se Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić verili u Zadruzi, ceremoniju je pokvarila Karađorđeva ćerka Aleksandra koja je histerisala, plakala i divljala po kući.

U jednom trenutku Aleksandra je optužila Karađorđa da joj je uništio život, jer je njihove porodične stvari iskoristio u marketinške svrhe na isti način kao što je to pre nekoliko godina uradila i njena majka Ljuba Pantović.

Nakon ovoga oglasila se i Ljuba i prokomentarisala veridbu svog bivšeg muža sa Ivanom Vrbaški, ali i Aleksandrine reči.

- Veridbom je dokazano ko šta radi zbog marketinga. Ne vidim razlog niti smisao zbog kojeg je veridba morala biti emitovana na televiziji, osim njihove bolesne želje za člankom u novinama ili kadrom na malim ekranima. Aleksandrine optužbe neću da komentarišem, jer sam navikla na to da lupeta sve i svašta, pokušavajući sebe da prikaže kao žrtvu - rekla je Ljuba, a potom se osvrnula na optužbe svog zeta Davida, da isto kao Karađorđe uništava ćerkin život i preko Aleksandrinih leđa dobija marketing već godinama.

- Što se tiče botoksiranog Davida, on, jadan, ne može, a da mene ne spomene. Izgleda da je kod njega sve veći strah od mogućnosti mog ulaska, pa se sve više trudi da ubedi ukućane kako ja ne valjam. Uostalom, neka malo komentariše svoju mamu landaru, koju je juče njen sin, a njegov brat Dejan, savršeno opisao u poruci koja je pročitana! Njegova mama landara bi dupe dala za članak i za minut na televiziji, a za to koristi čak i bebu Magdalenu. Njegove priče sve manje prolaze - zaključila je Pantovićeva.

Izvor: Telegraf.rsPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop