Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 27 oktobar 2018 07:23

alt

Punom kofom vode polio MiljanuU toku "Igre istine" Miljana Kulić je isprovocirala Zerinu Hećo i govorila joj da je žena lakog morala, što je uvredilo i njenog dečka Baneta Čolaka.

Takođe, Lepi Mića i MIljana su u toku igre ušli u žestok sukob jer je zadrugar izjavio da je Kulićeva razmenjivala nežnosti sa Borom Santanom u prvoj sezoni Zadruge.

Nakon što se se strasti smirile, došlo je do neočekivanog preokreta. Naime, Marija Kulić i Mića su se pokačili ispred Bele kuće, a Miljana je odlučila da mu se osveti i polije ga flašom vode.

- Miću nemoj da mi diraš - uzviknuo je Bane.

Tako je Bane stao u zaštitu Mići, a MIljana ih je jurila po imanju i polivala vodom.

- Govna možeš da jedeš, papagajče - Miljana je govorila Banetu.

Mića je neočekivao uzeo kantu punu vode i potrčao ka MIljani, dok je ona vikala Mariji da vodi računa da je ne polije, a nije ni slutila da će ta vode završiti uprvo na njoj.

- Mama uzeo je kantu prljave vode - vikala je Miljana.

Mića je kantu vode polio po MIljani, pa se žalila Mariji da je ta voda prljava.

- Miljana uđi da se okupaš odmah - rekla je Marija.

Zbog ovakvog postupka, Mića je odveden u zatvor, a na putu do tamo dobio je podršku zadrugara koju su uglas vikali da ga vole.

- Mićo mi te volimo - vikali su zadrugari.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilozima.


Izvor: Pink.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Lady Gaga mlada https://m.facebook.com/groups/15123908547/?ref=group_header&view=group said:

...
ТРЕАЛО ЈЕ ЏИГЕРИЦУ ДА ЈОЈ ИЗВАДИ И СТАВИ ИСТУ У ТУ КОФУ.
28. 10. 2018

Lolitina said:

...
Do kada ce narod zaglupljivati ?
28. 10. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop