utorak, 22 septembar 2015 08:54

alt

Ali i Zorica spakovali džakove i pošli ka kapijiZorica Marković, Lepi Mića i Ali King su se žestoko posvađali na imanju, pljuštale su uvrede na nacionalnoj osnovi, leteli su tanjiri da je produkcija morala da reaguje i sve troje su morali da sklone sa imanja. Čak je u toj velikoj frci neko povređen i odveden je kod lekara, prepričavaju farmeri.

Iako je prva informacija bila da su Zorica, Lepi Mića i Ali napustili imanje, izgleda da su se posle dogovora sa produkcijom vratili jer se Mića trenutno vratio na imanje, dok ukućani tvrde da je Zorica odvedena iz Lisovića.

"Lepi Mića se kuni ništa nije rekao, nego da je Ivan slagao. Još ne znam ko je i šta, ali da nije on ništa rekao", rekla je Suzana.

Kako je Milić rekao u razgovoru sa ostalim farerima, izgleda da je Ali udario Lepog Miću. Kada je Milić počeo da priča, Suzana ga je prekinula. I Ali je zajedno sa Zoricom van imanja.

"Nemoj da pričaš Mićo ništa", ušutkivali su rokera, koji je zaključio da je sad verovatno većanje u produkciji.

Naime, Lepi Mića, koji je sinoć ušao na imanje posle izlaska Lepomira Bakića, od početka večeri i tokom cele žurke donosio je informacije iz spoljnog sveta. Negde oko šest sati došlo je do velike svađe između Zorica, Alija i Lepog Miće.

Dok je u jednom trenutku Mića sedeo u trpezariji sa Bojanom, a ostatak ekipe Zorica, Ivan, Tamara, Ali King, sedeli su u kuhinji i večerali. Ivan je krenuo da dobacuje Mići: "Pi...ino, seljačino, je...mo te, seljačino, ti si došao da ovde nekog zajebavaš, nas Beograđane".

Mića je izašao napolje nakon 10 minuta, a onda se Zorica Marković obratila Bojani Stamenov koja je do tada sedela sa Mićom.

"A ti mu se pridruži, krmačo jedna. On je došao da nam razjebe Farmu. Nije te sramota, nemaš ni 20 godina, a imaš 300 kila. Ti ćeš da prepričavaš šta ja pričam, sram te bilo", vikala je Zorica.

Potom je Ivan rekao "Ajmo da ga iznabadamo" pa su Ali i on krenuli ka vratima. U tom momentu, Krunićeva je ustala iz kreveta u nameri da, iako je pijana, spreči sukob.

Međutim, Zorica je odjednom odlučila da izađe sa Farme, i počela je da pakuje stvari, zbog čega se Jelena rasplakala.

"Ovo je najbezbolniji način. Bolje ovako, nego da bude krvoprolića", neumoljiva je Zorica.

Ivan je Kristijanu objasnio da je frka nastala jer je Mića Alija nazvao "mudžahedinom" i da Zorica ima već tri godine frku sa Mićom, koji je "opanjakava gde stigne".

Zbog prevelike količine alkohola ređale su se uvredeI tokom prethodnog učešća na Farmi, Lepi Mića je imao "ispade" vređajući ostale učesnike na verskoj osnovi.

Aca, koji je prespavao čitavu frku, otišao je da proveri šta se dešava i nakon nekoliko minuta se vratio sa informacijom da su "Mića, Zorica i Ali otišli sa Farme".

"Kome ćeš ti da je,eš mater, bacala kokice. Celu kuhinju su razbacali. Bacali su posuđe, tanjire, kokice", prepričavali su Ivan, Milić Vukašinović, Radiša i Suzana.

"Ušla je devojka sa toki-vokijem, tražila da izađe. Potresla sam se", rekla je Suzana.

Pogledajte video:
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Lady Gaga said:

...
Mićo Srbine!
Srbija je uz tebe!
Veliki pozdrav za velikog i pravog Srbina, koji kaže ono što svi mi mislimo, i koji brani dostojanstvo Srba, jer niko ne sme da vređa Srbe u sred Srbije, a ponajmanje neki obrezani štrokavi dođoš iz p@čke materine fderalne, koji je, po starom i lošem običaju svojih predaka prodavaca vere za večeru uvek nekom virio iz bulje, ovoga puta iz prkna nezapranog međeda Zlorice Čmarkowich.
I nadam se da je upravo nju pogodila vangla u glavu.
A Ivan je đubre beogradističko,narkoman koji i ne zna kom narodu pripada i da su Srbi iz Republike Srpske pojam za talog iz kruga dvojke.
Kome god se ne dopada ovo što Srbi Mića i Maja govore, hinaus bre, put pod noge i sendvič u ruke, i idite da vas oči naše više ne vide.
I šta ste svi vi skočili zbog vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi.
Svi koji su sinoć od strane Miće i Maje isprozivani, nit imaju veru nit su nacion.
Još jednom,
Mića i Maja do pobede,
a Bojani savet da tuži onu raspalu Zloricu Čmarković.
22. 09. 2015

realno said:

...
Krmaca Zlorkaca oce da je heroj....joooj neka je kod kuce, usrla se da ne bude u stali....hahahah Pa rodila je majka u stali sa dva konja....blago tati
22. 09. 2015

... said:

...
Mica razbijac
22. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop