Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 26 jun 2016 08:15

alt

Otkrio užasne detalje sa imanjaLepi Mića došao je u studio i otkrio svakave detalje o boravku na imanju.

"Došao sam tamo u dom penzionera. Oni su pevali, igrali igrice i takmičili se ko će najviše da radi. Ja sam ušao i napravio haos, izazvao sam ih da pokažu najgore iz sebe, to su oni. Pokazali su se! Ja sam u prirodi nešto drugo, bavim se muzikom, porodičan sam čovek a ovo sam sve shvatio kao šou. Ova farma je seksi farma, je*u se ko sa kim i kada stignu. Neka ih, seks je dobra stvar, ali ne volim to što svi pričaju "nisam ja, nisam ja"", rekao je on a onda progovorio o svojoj suparnici.

"Jelena Golubović je nova pekarka u Srbiji koja pravi hleb nalik cigli. Ona ne pere ruke posle wc-a, stavlja vodu iz kupatila u kojoj ima dlaka i svega, od toga pravi neki paprikaš. Ma nema šta ne radi i onda ide i nudi ljude da to jedu", rekao je i otkrio ko je njegov favorit.

"Voleo bih da pobedi Žika, sa njim sam dobar sve ovo vreme. On je zaslužio pobedu."

Posle drugog presek glasova. najmanji broj glasova imao je Zvonko Pantović Čipi.

Sve što je Mića rekao možete pogledatio na videu:

VIDEO OVDE

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

sandra azija said:

...
ako je ovaj zvalavi lep onda sam ja merlin monro.
02. 07. 2016

VITA said:

...
STA RECI,A NE ZPLAKATI.TZV.PJEVAC,PROPALI KELNER
28. 06. 2016

... said:

...
KIMI WINS!!!!!!
26. 06. 2016

Cacaca said:

...
Konačno ! Ovaj zvaljo je neprestano hrakao , pljuvao , psovao , ponižavao ... Zar je to ono sto čini ovu Farmu zanimljivom ? Jedino je u pravu sto se tiče Golubovicke.
26. 06. 2016

Cacaca said:

...
Konačno ! Ovaj zvaljo je neprestano hrakao , pljuvao , psovao , ponižavao ... Zar je to ono sto čini ovu Farmu zanimljivom ?
26. 06. 2016

... said:

...
Budala nije mogla da veruje da je izbacen.
26. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop