Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 15 jul 2015 10:30

alt

"Sigurna sam da ću se izboriti sa tim"


Pobednica rijaliti "Farma" i finalistkinja "Parova", Jelena Golubović, već duže vreme se bori sa problemom na glasnim žicama, a loše vesti se trudi da sakrije od porodice.Režiserka je posetila nekoliko lekara, koji pretpostavljaju da Jelena ima rak.- Kako ste saznali? Molila bih vas da o tome ne pišete,  moja baka ne sme da sazna i da se sekira. Sigurna sam da ću se izboriti sa tim. Bila sam kod četiri lekara i svi su mi dali drugačiju dijagnozu. Svakog dana primam jaku terapiju, i moraću na operaciju - rekla je Golubovićeva za Kurir/Stars.

Jelena je nedavno napustila hotel "Maldivi", upravo zbog zdravstvenih problema.U rijalitiju, Golubovića se dotakla teme o Isidori Bjelici i bolesti koja je snašla spisateljicu, rekavši da je ona to i zaslužila. Izjava je šokirala javnost.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

... said:

...
CIM TE RAZBIO GASTOS ODMAH SI SE RAZBOLELA!!!
KO SE VATROM IGRA TAJ SE I OPECE.
16. 07. 2015

lilasaid@ said:

...
Odigrajte zajedno kolo
16. 07. 2015

lila said:

...
Daj Boze da Jeca laze. Sve najbolje joj zelim
15. 07. 2015

tilt said:

...
Laze Jeca.
Ona uvek laze.
15. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop