sreda, 08 novembar 2017 18:01

alt

Milan izneo šokantne detalje o rediteljki Jeleni Golubović
Nakon svađe koja je eskalirala posle svadbe Marka i Divne u rijalitiju "Zadruga" , Milan Milošević je izneo šokantne detalje o rediteljki Jeleni Golubović, a osim priče da je abortirala dete oženjenog muškarca, on je Jelenu optužio da je „skidala” momke mami Svetlani. Da to nije prazna priča, pokazao je otkrićem da su on i Jelena u jednom periodu bili bliski prijatelji, te da mu je sve šokantne detalje iz prošlosti pričala upravo njena majka Svetlana.

U celoj frci izgovoreno je i ime proslavljenog glumca Milana Laneta Gutovića, koji je, po Milanovim rečima, bio veoma blizak sa Jeleninom majkom Svetlanom, koja je volela da mu sprema ručak, posebno kuvanu kolenicu.

- Teško mi padne kada neko iznese nešto tako užasno. Ja sa ćerkom nisam menjala momke - tvrdi Jelenina majka, koja na sve načine pokušava da opravda svoju ćerku.

Kada smo je pitali u kakvom je odnosu sa glumcem Lanetom Gutovićem, imala je zanimljiv odgovor.

- Mi nismo nikada imali ljubavni odnos. Imamo lepo prijateljstvo, znali smo satima da igramo karte i to je sve - rekla je Svetlana za „Alo!”, dok Gutović priznaje da se ne seća svakog detalja iz druženja sa Svetlanom Golubović i dodaje da njih dvoje nikada nisu bili u šemi.

- Svetlanu veoma dugo poznajem, mi smo dobri prijatelji. Između nas nije postojalo ništa više od drugarstva. Često smo zajedno igrali karte, tu je bila i njena majka, tako da između nas nikada ništa nije moglo da se desi. Svetlana je tada bila udata i sa dvoje dece. Zaista se ne sećam da mi je kuvala kolenicu, jer ja nisam neki gurman da bih to pamtio - kaže sa osmehom Lane, koji priznaje da u poslednje vreme ne gleda domaće TV kanale, već isključivo strane.

Na 11:50 Milan Milošević pominje Laneta Gutovića:
Izvor: Alo.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop