četvrtak, 15 oktobar 2015 16:11

alt

Veruje da će ga žena ostaviti kada izađeKristijan Golubović zbog rijalitija i svog odnosa sa Jelenom Milošević ostaje bez žene. Naime, Stanija Dobrojević se poverila Jasmin Medenici i otkrila da Kristijan veruje da će ga žena ostaviti kada bude izašo iz rijalitija. Golubović je starleti priznao da misli da postoji mogućnost da ne vidi više i malenu ćerku, kao i da je skrhkan zbog toga. Farmer je od supruge dobio pismo, koje je izazvalo Kristijanove suze.

"Vidiš da mu se žena isključila, ko zna da li će i videti dete. Ja sam mu prijatelj. To što mu se obesim na rame to ništa ne znači. Balerinka mu je emotivna podrška. Zato nemoj da mu zameraš što ju je stavio sinoć u krevet. Iako je jak, on je emotivan. Možda je on izgubio ženu zbog balerinke. Ja mislim da je on iskren, ali ona ne. Sinoć je rekao da misli da više nema ženu", rekla je Stanija. Medenica je dodala da je Kristijan onda trebalo da se drugačije postavi.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop