sreda, 25 januar 2017 13:37

alt

Pohvalio se uslovima na robijiKristijan Golubović koji trenutno izdržava zatvorsku kaznu u Zabeli, telefonskim putem uključio se u rijaliti "Parovi" i pohvalio se uslovima na robije, koje sigurno niste očekivali.

Naime, iako svi prvo pomišljaju na teške uslove u zatvorskim ćelijama, Golubović je otkrio da je kod njega potpuno drugačije.

Pored toga, poručio je javnosti i da će uskoro izaći napolje, iako mu nije istekla kazna, te da će se pojaviti u rijalitiju i za jedno gostovanje dobiti para više nego učesnici ukupan honorar.

"Ja ne trulim na robiji jer robija nije nešto što su te dezinformisane čivave umislile. To su normalna, humana mesta u kojima provodimo kaznu. Imamo TV plazme, plejstejšne, DVD, civilnu garderobu, posteljine po želji i boji, hrana po mašti i ukusima, fudbal, košarka, telefonski pozivi... A uskoro ćemo imati i tuševe u sobama", rekao je, između ostalog, Kristijan.


Izvor: kurir.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop