Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 02 septembar 2015 08:38

alt

Pokazao da mu suđenja nisu ni strana (video)Nakon što je nova gazdarica Maja Nikolić na Farmi 6 izabrala svoje sluge, usledila je igra suđenja koja je izazvala burne reakcije takmičara.Kristijan Golubović izabran je za sudiju, nakon što je Stanija tužila Tamaru Đurić da je namestila izbor za Miss koji se pre tri dana održao na Farmi 6. Iako je smao nakratko seo u stolicu, Golubović je pokazao da mu suđenja nisu ni malo strana, čak je kao pravi profesionalac odradio svoj posao. "Tužiću zadrugu Strazburgu što je napravila zaveru i proglasila Maju Nikolić za mis Farme", izjavio je sudija imanja, dok je Maja Nikolić pokušavala nešto da mu objasni, Kristijan je izbacio iz sudnice, uz komentar da mu se to može kao pravnom licu.

Nakon što ga je nazvala kriminalcem i izjavila kako je Lepomir kao policajac sprečio zaveru koju su ostali učesnici skovali protiv nje, Kristijana je njena rečenica izvela iz takta, jer se Lepomir izjašnjavao kako, Golubovića može da prebije: "Vi za mene niste nikakav autoritet. Ja vas ovde poštujem kao normalne ljude, ali morate malo realno da gledate na život. Ne želim da pričeš da možeš da me biješ napolju, a ti ne možeš ni ovde ni napolju da se biješ, samo mogu da te bijem", vikao je besni Kristijan koji umalo nije izgubio živce i nasrnuo na Kristijana.

Srećom, strasti su se ubrzo smirile, te je igra nastavljena.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Samo mozes da PRDIS tako debeo.
05. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop