utorak, 16 februar 2016 09:40

alt

"Stanija nema ljudsku i moralnu vrednost"


Nakon "Farme" već je jednom bio gost u "Parovima" i tada je ostao upamćen njegov sukob sa Tijanom Ajfon, koja mu se jedina suprotstavila i jedina nije imala lepo mišljenje o njemu.On je večeras ponovo ušao u vilu i to sa suprugom Ivanom. Kristijan Golubović je u "Parovima" opet prozvao Tamaru Đurić za koju je rekao da nema vokabular jedne dame.

- Pričam o manirima uličarke. Ona je za mene kao uličarke. Zamislite seče luka sa ovolikim vestačkim noktima. Ja to ne mogu da podnesem - ispricao je Golubovic.

On je rekao da ga je na Farmi posebno nerviralo kako je Đurićeva sekla krompir.- Kad uzmete krompir onako blatnjkav iz dzaka noramlno je da ga operete. Ona ga je sekla i onako prljavog ubacivala u šerpu. To je neznanje. Kad sam joj rekao da se to tako ne radi, odgovorila mi je: "Ti će mi kažeš kriminalcu na baterije" - ispričao je Kristijan i naveo da su takmičarke spavale do dva sata poslepodne dok je on bio u štali.

- I onda uđem da ih probudim, kazem: Alo, bre krava nema telefon ajfon da te zove kada treba je muzeš! Šest krava su nam zamenili jer niko nije znao da ih muze - rekao je Golubović.

Golubović je pokazao i najnoviju tetovazu lika zene i ćerke Vere. - Žurio sam u zatvor pa sam istetovirao njihov lik da mi uvek budu na koži i da mogu da ih ljubim. Rešio sam svake dve, tri godine da istetoviram neki nov tatoo - rekao je Golubović.

Na pitanje da li će mozda i Stanija da se nađe na njegovoj koži odgovorio je da neće.- Stanija nema ljudsku i moralnu vrednost da bi mi bila na koži - objasnio je Golubović.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
A sta si ti..
18. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop