sreda, 09 decembar 2015 23:58

alt

Kristijan Golubović ponovo preti na FarmiKristijan Golubović ponovo preti na Farmi, a sada se obrušio na novinare. Nezadovoljan kako mediji izveštavaju o njegovom privatnom životu, ovaj osuđeni kriminalac je cimerki iz rijalitija Staniji Dobrojević rekao da bi novinarima odrubio glavu kao što to rade islamski teroristi.

"Moje dete nije moje, nego je vanbiološko dete iz epruvete moga druga. Treba uzeti sablju i kao mudžahedini im odseći glavu. Pa da vidimo koga ćete da vređate. Ali ne možeš to da uradiš i onda kao kornjača s Galapagosa robijaš 30 godina. Da imam dva života išao bih na robiju i te bih pacove pomlatio sve, klošari", urlao je Kristijan.

On je objasnio i kako ga dožvljavaju osuđenici u zatvoru:

"Ja sam Nelson mandela u ovoj zemlji, a i u regionu. Mene na robiji pitaju ljudi: Brate zašto si ti ovde? kakvih 100 grama heroina nađeno kod mene u džepovima?! Nemam nikakve veze, nikad nisam držao u rukama. kada bi ljudi na Farmi dali drogu svi bi se drogirali, a ja, brate, ne bih u životu probao marihuanu", rekao je Golubović koji je vraćen u rijaliti samo deset dana pošto je izbačen zbog nasilničkog ponašanja.

Izvor: ALO


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop