petak, 09 oktobar 2015 11:26

alt

Nikad u životu nisam osetio ovako nešto


Posle burne noći, izbacivanja iz “Farme” i kasne žurke na kojoj su se provodili, Kristijan Golubović se kao i ostali farmeri, probudio mamuran i nije znao ni šta mu se sve dogodilo.

Kristijan se probudio ne znajući ni koliko je sati, ni šta je radio, ni ko ga je doveo u sobu… Samo je kukao da ga sve boli, kao nikad ranije.

Budući da su se farmeri sinoć ludo provodili na žurki koja je počela kasno, posle izbacivanja dvoje takmičara, danas im ne polazi za rukom da se razbude i pokrenu iz spavaće sobe.

– Nikad u životu nisam osetio ovako nešto. Kao da mi neka magla prođe kad pređem rukom po vratu, boli me glava, vrat, leđa… Zaspao sam negde, ne znam ni gde… Na podu sam spavao, na nekom plavom peškiru – pričao je Kristijan nepovezano.

– Dva sata sam bio u ovom kupatilu, neki plavi peškir znam da je bio… Ne znam ni gde su mi papuče, ni cipele, u čemu sam došao, ništa ne znam – žalio se Kiki, dok je mamurno nameštao krevet.

Pogledajte u kakvom je stanju Kristijan noćas bio:

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop