sreda, 30 maj 2018 06:26

alt

Istaknuti umetnici sa brojnim nagradama


U sredu, 6.juna, u 20 časova u velikoj sali Kombank dvorane najlepše izvorne pesme i odabrane kompozicije u tradicionalnom duhu izvešće vokalni solisti Bilja Krstić i Ivan Milinković u pratnji Narodnog orkestra Radio -televizije Srbije pod upravom Vlade Panovića.

Biljana Krstić je dugi niz godina prisutna na našoj muzičkoj sceni. Bila je stalni član     grupa Suncokret i Rani Mraz. Sa orkestrom Bistrik  je više od petnaest godina i na najbolji način promoviše  naše etnomuzikološko nasleđe. Uspešno je napravila sponu između  našeg izvornog muzičkog stvaralaštva i savremenih tendencija. Dobitnica je brojnih priznanja i nagrada.


alt


Ivan Milinković je devet godina uspešno nastupao u Beogradskoj operi kao solista u sporednim i glavnim ulogama. Najzapaženije nastupe ostvario je sa grupom Legende sa kojom radi dugi niz godina. Milinković ima status istaknutog umetnika, brojne nagrade i priznanja a pre svega prelepe pesme koje su obeležile njegovu karijeru.


alt


Bilja Krstić i Ivan Milinković po prvi put nastupaju na celovečernjem koncertu uz pratnju Narodnog orkestra Radio - televizije Srbije na čijem se čelu nalazi solista na harmonici Vlada Panović.Izvor: RTS.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop