utorak, 04 avgust 2015 10:54

alt

Uslovi su stvoreni,produkcijo odreši kesuKako je krenulo sa prosidbama možemo da očekujemo kolektivno venčanje u Hotelu Maldivi.Prvo je Luka Spasojević zaprosio svoju devojku Milicu Matić, koja je bila u studiju Happy televizije kao gost emisije koja je išla uživo.Kada ju je video, skočio je na sto, izvadio improvizovani prsten i postavio "ono" pitanje:"Ljubavi, ovde su se rodile neke ljubavi, ali naša je nekako najveća! Hoćeš li da se udaš za mene?", pitao je Luka, nakon čega je dobio željeni odgovor.

Nakon izlaska mladi fudbaler Lazar Jeremić je ostavio pismo u kome je pozdravio sve ukućane i poručio im je da mu je mnogo drago što je upoznao sve njih i što je delio prostor sa njima.Najlepši deo pisma ostavio je za svoju devojku Ejmi Aminatu, kojoj je poručio da ima jedno iznenađenje za nju , da je čeka kada izađe u finalu i da je potrebno da samo kaze DA i da će to biti za ceo život.Ejmi je kratko i jasno rekla DA.

Dušan se najavio da dolazi kod mene sa roditeljima i s nestpljenjem ih čekam da stignu. Jako sam uzbuđena, jedva čekam da mu se posvetim u potpunosti. Volela bih da se udam za njega – otkriva Ana Jezdimirovic, i dodaje „Dušan mi, izgleda, sprema veliko iznenađenje. Svi znaju o čemu se radi, sem mene. Šuškaju, gledaju me, a ja ne mogu da dočekam da saznam o čemu je reč – kaže vidno uzbuđena Ana, za koju je jača polovina očigledno spremila verenički prsten.

Njima bi mogli da se pridruži par koji se upoznao na Maldivima, pobednik Parova Gasttozz i Pevačica Gorana Babić koji trenutno uživaju u svojoj ljubavi.

Ne zaboravimo da je i Vuk Đuričić prosio Lejlu,iako su im odnosi trenutno malo zahlađeni.Nećemo zaboraviti ni suze koje je pustio Jovan Ivanović kad je Hotel napustila Sanja Mirković i da se među njima rodilo nešto više od prijateljstva. Vladimir Paspalj Tyson gaji otvorene simpatije prema Jeleni Maković.Kako trenutno stvari stoje u Hotelu Maldivi moglo bi da se dogodi kolektivno venčanje.Da li je produKcija spremna da odreši kesu i po prvi put u nekom rijalitiju organiuzuje kolektivnu svadbu?Uslovi su stvoreni,potrebna je samo dobra volja,nešto para i sponzora.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Nemaju oni osecaja za to.Oni ih samo huskaju da se svadjaju.Izvitopereni u toj produkciji svi zato im je gledanost opala dibiduz.
04. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop