petak, 26 septembar 2008 16:30

 

Novinari žestoko napali organizatore Madoninog koncerta zbog toga što nisu stigli na vreme na Jaz!

 

Menadžment Madone zadovoljan je ishodom koncerta, ali fotografi nisu zato što sinoć, zbog saobraćajnog kolapsa, nisu stigli na vreme i propustili su priliku da slikaju nastup. Na vanrednoj konferenciji za medije došlo je do oštre polemike između prisutnih fotografa i direktora "Komune" Makse Ćatovića!

 

- Zaista mi je žao što su novinari bili sprečeni da rade svoj posao kako bi trebalo. Trudili smo se najbolje što smo mogli, ali zbog zaglavljenog autobusa, čak je i Madonin koncert kasnio. Međutim, to nije bilo dovoljno, pa je koncert počeo bez predstavnika sedme sile - objasnili su organizatori.

 

Takođe, rekli su da nemaju ništa sa saobraćajnim kolapsom, a Maksa Ćatović je ironično dodao:
- Ukoliko tražite krivca, evo, optužite mene. Preuzeću krivicu, iako nisam kriv. Glavni 'krivac je grad Budva, što je doveo Madonu.  

 

Odličan Madonin koncert pokvario je sinoć saobraćajni haos na potezu Jaz-Budva, kada je nekoliko stotina automobila više sati ostalo zaglavljeno u koloni.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop